Cat de mult platesti in plus pentru asigurarea masinii ? 

asigurari_auto

Atunci cand lucrurile merg bine din punct de vedere financiar, este normal sa nu acordam atat de multa atentie chetuielilor individuale. Dar in ziua de azi, indiferent de situatia noastra financiara, trebuie sa acordam o atentie sporita cheltuielilor noastre.

Si atunci cand vorbim despre economisirea de bani, expertii spun ca ar trebui sa acordam o atentie sporta asigurarilor pentru masini.

In timp ce este normal ca firmele sa genereze cat mai mult profit, in cazul asigurarilor de obicei oamenii platesc mai mult decar ar trebui. Asta pentru ca nu sunt in tema cu mai multe lucruri pe care firmele de asigurari evita sa le impartaseasca cu clientii lor.

Ce ar trebui sa stii pentru a nu plati mai mult decat este nevoie?

  1. Primele de asigurare de schimba in fiecare zi. De fapt, in anumite judete pentru anumite polite de asigurare primele au scazut semnificativ in ultimele 12 luni. Iar daca cazierul dvs auto este curat s-ar putea sa primiti reduceri aditionale. Dar, trebuie sa fiti constienti ca firma dvs. de asigurare n-o sa va sune sa va spuna ca aveti dreptul la o reducere a politei.
  2. Nu sunteti “blocat” in polita! Chiar daca ati platit deja pe tot anul, aveti dreptul de a anula polita respectiva si de a primi banii inapoi pe lunile care au ramas pana la sfarsitul politei
  3. Daca veti compara preturile oferite de mai multe firme de asigurari veti economisi mai multi bani. In ziua de astazi, puteti accesa site-uri web unde puteti alege cel mai bun pret pentru dumneavoastra. Tot ceea ce aveti de facut este sa specificati datele masinii si veti primi instant ofertele firmelor de asigurare.

Unul dintre cele mai bune site-uri de acest gen este bursaasigurarilor.ro.

Acest site va pune la dispozitie un serviciu gratuit cu ajutorul caruia puteti afla rapid ofertele firmelor de asigurari din tara pentru masina dvs.

Adevarul este ca investind putin timp si efort si cu ajutorul unui site ca celui prezentat mai sus veti putea economisi bani atunci cand alegeti o firma de asigurare.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.