Google se contrazice cu Microsoft 

google_microsoft

Google a facut un alt pas proiectat pentru a ameninta dominanta Microsoft cand vine vorba de aplicatiile productivitatii pe piata cu al sau Office System.

Cu Programul de revanzare pentru aplicatiile Google, gigantul de cautare, ‘cu fata de munte’, vrea sa atraga interesul furnizorilor de solutii in tehnologie pentru a lua Aplicatiile Google in afacerile din intreaga lume. Prin programul canalului nou, vanzatorilor le este oferita optiunea nu doar de a vinde locurile de la Google Apps Premier Edition, dar de asemenea individualizeaza si sprijina Cloud de la Google care este echivalentul lui Microsoft Office.

‘Aplicatiile Google au ajuns la un nivel de maturitate unde sunt folositoare si valoroase pentru aproape orice afacere’a explicat Dave Girouard, presedintele companiei Google. ‘Acest program da solutii furnizorilor de IT o cale mai usoara pentru a introduce ofertarea computerizata Cloud la serviciile lor, in timp ce ajuta mai multe afaceri sa faca tranzitia in aceasta era noua a tehnologiei’.

Google Apps Premier Edition este o colectie de comunicatie si solutii de colaborare gazduite in intregime in Cloud de la Google. Compania ‘cu fata de munte’ a informat ca clientii de afaceri vor avea posibilitatea de a beneficia de la Gmai, Calendarul Google, Documentele Google, Site-urile Google, Google Talk, si Google Video fie direct, sau prin revanzatori.

Pana la acest punct in timp, Google a reusit sa fenteze nu mai putin de 50 de parteneri pilot si sa aiba setul adoptat de peste un million de afaceri si peste 10 milioane de utilizatori. Revanzatorii vor primi reduceri de 20% pentru fiecare loc a desfasurarii Google Apps Premier Edition.

‘Credem foarte mult ca toate companiile vor adopta SaaS la un anumit grad sau la un altul, si programul de revanzare de la Google ne imputerniceste sa fim experti in Cloud,’ a adaugat Tony Safoian, presedintele IT din firma SADA Systems Inc. ‘Revanzarea Aplicatiilor Google deschide noi oportunitati prin conversatii noi pe care nu le puteam avea cu clientii in viitor atat de mici ca acum doi ani. Ceea ce ofera Aplicatiile Google – daca i-ei in considerare pasii inovatiei, uneltele de colaborare, si recuperarea dezastrului din interior – nu sunt disponibile in alte parti la orice pret; cand adaugi ca clientii nostri pot economisi 75% din costuri versus a face asta in intregime in premisa, este deseori o vanzare usoara.’

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.