Top 10 jocuri RPG pentru Xbox 360! 

the_last_remnant

Poate ca nu este cea mai puternica consola de pe piata, dar Xbox 360 este cu siguranta cea mai populara. Desi Nintendo a vandut mai multe unitati Wii in intreaga lumea, Xbox 360 ramane insa cea mai populara consola printre gameri. Asta se datoreaza faptului ca exista o gramada de jocuri RPG create pentru aceasta platforma. Haideti sa vedem care sunt cele mai bune 10 jocuri RPG pentru consola Xbox 360

Mass Effect 2

Partea a 2-a a jocului Mass Effect care este la fel de buna ca si jocul original, si care oferta o forma de continuitate a primului joc. Spre exemplu, puteti importa caracterul din Mass Effect in Mass Effect 2. Si n-o sa fie doar un simplu avatar. Daca veti importa caracterul din primul joc, atunci veti importa toti factorii care depind de el.

Mass Effect 2 este jucat extrem de mult de catre gamerii inraiti si Bioware ne-a informat ca Mass Effect 3 o sa fie lansat pe la jumatatea anului 2011.

Lost Odyssey

Dintre toate jocurile din aceasta lista, acest joc pare sa semene foarte mult cu Final Fantasy, dar care nu ofera acelasi nivel de fantezie, din moment ce muzica a fost scrisa de Nobuo Uematsu.

Nemuritorul Kiam Argonar este amneznic, si a strabatut lumea in lung si lat pentru 1000 de ani fara sa stie cine este. A suprevietuit unei caderi de meteoriti, razboaie, monstrii si diferite vraji. Filmuletele care fac parte din acest joc trebuie neaparat sa fie urmarite.

Dragon Age: Origins

Un alt joc creat de Bioware, Dragon Age: Origins ne prezinta acelasi personal, dar de data aceasta intr-un decor fantezist. Gamerii trebuie sa aleaga o clasa a caracterului si o rasa si sunt imediat aruncati intr-un scenariu in care vor juca rolul unui “Gray Wardens”. Sarcina unui Gray Warden este de a apara tara de o invazie de demoni condusi de Arch Demon. Jucatorii pot folosi o multitudine de skilluri si vraji.

Fable II

Fable II este continuarea lui Fable, insa Fable II a resutis a surclaseze primul joc din toate punctele de vedere. Pe langa povestea la fel de interesanta si captivanta, jucatorii sunt acum acompaniati de un caine  pe care il pot folosi la vanatoare, si abilitatea de a posta in diferite roluri si slujbe prin oras. Acest joc este foarte interactiv si multi gameri au recunoscut ca au petrecut ore in sir doar vorbind cu satenii. Mediul din joc depinde in mare masura de alegerile facute in joc.

Eternal Sonata

Compozitorul si pianistul Frederic Chopin sta in patul de moarte, si viseaza la o lume fantezista unde toti muribunzii au abilitati supra naturala. Modurile Solo si Co-Op sunt disponibile pentru cel mult 3 jucatori si puteti alege intre 12 personaje. Sistemul de lupta poate sa va incurce putin la inceput dar dupa ce va obisnuiti este foarte satisfacator, iar mai mult, majoritatea melodiilor din joc sunt compuse chiar de Chopin.

Fallout 3

Era de neconceput sa creem o lista cu jocuri RPG fara sa includem Fallout 3. Actiunea jocului se petrece la 30 de ani dupa actiunea din Fallout 2, si la 2 secole dupa iarna nucelara din seria Fallout. Veti incepe jocul in Vault 101, un adapost nuclear care are marimea unui orasel, unde veti fi alaturi de alti supravietuitori care incearca sa reformeze societatea lor. Cand tatal personalului principal a disparut in conditii misterioase, jucatorul trebuie sa se aventureze in afara adapostului pentru a-l gasi.

Tales of Vesperia

Acesta este al 10-lea titlu din seria Namco’s Tales care ofera o poveste satisfacatoare pe planeta Terca Lumireis. Pe aceasta planeta, tehnologiile vechi sunt la mare cautare si ele functioneaza doar cu o sursa de energie numita “are”, care in cantati mari este daunatoare oamenilor. Accesul la aceste tehnologii este controlat de imperiu. Un joc captivant care trebuie jucat.

Elder Scrolls IV: Oblivion

Elder Scrolls IV: Oblivion este un joc dezvoltat de Bethesda Game Studios si publicat de Bethesda Software si 2k Games. A fost lansat pe 20 Martie, 2006 pentru PC si Xbox 360.

Povestea ne prezinta efoturile personajului pricipal de dejuca planurile unui cult fanatic de a deschide portile catre un taram numit Oblivion. Personajul principal poate calatori oriunde in lumea jocului, in orice timp, ignorand sau amanand povestea principala.

Nier

Nier este jocul care prezinta povestea unui tata anonim, a unei femei posedate de un spirit numit Kaine, o carte de vraji vorbitoare, Weiss, si un baiat numit Emil. Ei formeaza un grup care vor incearca sa salveze o fetita si sa alunge raul.

The Last Remnant

The last Remnant, este un joc RPG Japonez dezvoltat si publicat de Square Enix. Jocul este dedicat atat jucatorilor Japonezi cat si celor din Occident si a fost lansat simultan in Japonia, America de Nord si Europa pe 20 Noiembrie 2008 pentru consola Xbox 360.

Jocul a fost lansat in intreaga lumea pentru PC la sfarsitul lui Martie, 2009, si a fost anuntat si pe Steam la data de 9 Aprilie, 2009.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.