Doctorul lui Michael Jackson va fii judecat! 

doctor_michael_jackson

Tribunalul a suspendat licenta medicala a lui Murray; el risca 4 ani in inchisoare daca va fii gasit vinovat.

Dupa audierile preliminare, un Judecator a hotarat ca doctorul lui Michael Jackson trebuie sa fie judecat pentru omor din culpa dupa ce a ascultat marturia unui martor conform careia doctorul a administrat o doza puternica de anestezic si alte sedative iar apoi l-a lasat singur pe Michael Jackson.

Aceasta hotarare judecatoreasca a venit dupa o audiere preliminara care a durat sase zile si care a avut loc la Curtea Superioara din Houston, prezidata de judecatorul Michael Pastor.

Anchetatorii au folosit marturiile a doi doctori care au spus ca Murray a actionat in afara standardului medical atunci cand a administrat aceste medicamente pacientului Michael Jackson.

Ambii martori au spus ca chiar daca Michael Jackson si-ar fi administrat singur aceste medicamente, moartea lui ar fi fost o crima din cauza celor facute de Murray.

“Pana acum sunt multumita” a spus LaToya Jackson. Randy Jackson a multumit anchetatorilor pentru eforturile depuse in acest caz pana acum.

Murray, 57 de ani, a pledat nevinovat, iar avocatii sai au spus ca doctorul nu a administrat nici un medicament care sa-i puna viata lui Michael Jackson in pericol. Murray risca pana la 4 ani in puscarie daca este gasit vinovat.

Judecatorul Pastor a aprobat cererea formulata de Consiliul Medical din California pentru a suspenda licenta lui Murray de a practica medicina in acest stat. Pastor a spus ca a luat aceasta decizia in interesul populatiei, si l-a obligat pe Murray a anunte toate districtele in care practica medicina despre aceasta decizie. Murray are clinici in Houston si Las Vegas.

Jackson doctor ordered to stand trial

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.