FBI-ul a investigat-o pe Anna Nicole Smith in legatura cu un complot de a-l ucide pe fiul sotului ei 

anna_nicole_smith

Documente facute publice recent arata ca FBI-ul a investigat daca Anna Nicole Smith a luat parte la un complot de a-l ucide pe fiul ei vitreg cu care se lupta pentru averea raposatului ei sot, dar procurorii au decis ca nu detin suficiente informatii pentru a acuza fostul model, care a decedat in 2007 in urma unei supradoze de droguri.

Documentele FBI, obtinute in exclusivitate de Associated Press, dezvaluie ca agentia a investigat-o pe Smith in 2000 si 2001 in legatura cu un angajarea unui ucigas platit pentru a-l asasina pe E. Pierce Marshall, cu care se afla intr-un conflict legal si care incerca sa o opreasca pe fosta stripteoza din a mosteni averea tatalui sau, avere castigata in urma afacerilor pe petrol si evaluata la sute de milioane de dolari.

Documentele facute publice sub legea accesului la informatii publice descriu o investigatie ce s-a desfasurat in timp ce lupta pentru averea lui J. Howard Marshall II s-a intensificat. Sectiuni vaste din materialul de 100 de pagini – o mica parte din documentele FBI-ului despre Smith – sunt sterse si dovezile intr-un astfel de complot nu sunt detaliate.

De asemenea, nu exista indicii despre cum au ajuns autoritatile sa afle despre un astfel de scenariu, dar agentii au interogat-o pe Smith in 3 iulie 2000. Atunci cand i s-a spus motivul, „Smith a inceput sa planga si a negat ca a pus vreodata la cale asa ceva”.

Un agent a scris: „Smith a negat vehement ca s-a gandit vreodata la o astfel de crima”, iar procurorii au ajuns pana la urma la concluzia ca acest caz trebuie inchis. In 26 aprilie 2001, Sally Meloch, asistentul procurorului general al Statelor Unite, a scris intr-un raport catre FBI ca a analizat documentele dar „a hotarat ca dovezile sunt insuficiente pentru a stabili ca a existat un complot de asasinare al lui Pierce Marshall de catre Domnisoara Smith”.

Atunci cand a fost contactata la biroul ei din Los Angeles, Meloch nu si-a amintit de acest caz, dar a declarat ca „nu poate comenta in legatura cu o investigatie care nu a fost continuata ”.
Avocatul lui Smith, Kent Richland, a fost surprins de acuzatii.
„Nu am auzit nimic despre asta”, a declarat el.

Avocatul familie Marshall, inclusiv al vaduvei tanarului Marshall, a spus ca nu poate face declaratii la acel moment.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.