Joe Jackson isi ‘ingrozeste’ familia? 

joe_jackson

Familia lui Michael Jackson se pare ca este ingrozita de comportamentul lui Joe Jackson.

Fratii cantaretului au fost uimiti sa vada ca tatal lor a profitat de decernarea premiilor Black Entertainment Television (BET) care a avut loc duminica (28.06.09) – unde mai multe vedete, inclusiv Janet Jackson, sora lui Michael, au adus un omagiu simbolului pop – pentru a promova noua lui casa de discuri Ranch Records decat sa comemoreze viata lui Michael.

Cotidianul Chicago Sun Times a scris: „surse care au avut acces in culise la decernarea premiilor de dumnica ne-au declarat ca inclusiv Janet Jackson – si alti membrii ai familiei Jackson – au fost cu ”adevarat ingroziti” cand au aflat ca tatal lui Michael a inceput sa-si promoveze noua casa de discuri in timp ce era pe covorul rosu. Decernarea a fost complet schimbata pentru a onora memoria si mostenirea lui Michael.”

Comentariile controversate ale lui Joe au fost facute in timpul interviului cu un corespondent al CNN, Dom Lemon, care dorea sa vorbeasca despre Michael, cantaretul decedand joia trecuta (25.06.09) in urma unui presupus stop cardiac.

Cand Dom l-a intrebat cum fac fata mama lui Michael, Katherine, si fratii sai acestor evenimente, Joe a spus: „Toti sunt bine. Dar vroiam sa fac aceasta declaratie. Asta e chiar o declaratie buna!”

„Marshall si cu mine detinem o casa de discuri numita Ranch Records…”

Partenerul sau de afaceri, Marshall Thompson a adaugat: „Este bazata pe tehnologia Blu-ray, si asta este urmatorul lui pas.”

Interviul a luat sfarsit la doar cateva momente dupa, cand Dom a incercat sa revina la subiectul legat de cantaretul piesei „Thriller”.

Un participant la eveniment a spus ca familia Jackson nu ar trebui sa fie „surprinsa” de incidentul cu Joe, deoarece el si Michael au avut o relatie tumultoasa.

Sursa a continuat: „Stiti, probabil ca nu ar trebui sa fie o mare surpriza. Pur si simplu acesta este Joe. Ii pasa de Michael doar in masura in care poate sa-l ajute pe el, fie ca e viu sau mort.”

In urma cu doua zile (30.06.09) s-a dezvaluit ca Michael – care in trecut l-a acuzat pe tatal sau de faptul ca l-a abuzat fizic in timpul copilariei – nu i-a lasat nimic tatalui sau in testament.

Intreaga avere a lui Michael a ramas mamei sale Katherine, celor trei copii, Prince Michael de 12 ani, Paris de 11 ani si Prince Michael al 2-lea de 7 ani, si unor diverse organizatii caritabile.

Wall Street Journal a informat ca testamentul, scris in 2002, a fost ultimul pe care Michael l-a facut.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.