Raport de Box Office: Hannah Montana: The Movie a castigat audienta in weekend 

hannah_montana

In acest sfarsit de saptamana de vacanta, filmul lui Miley Cyrus, “Hannah Montana: The Movie” a sarit in fruntea clasamentului in box office si nu s-a mai uitat inapoi. Dupa cum spun proaspetele estimari date de Media By Numbers, adaptarea Canalului Disney a luat primul loc cu o suma voinica, mai mare decat era anticipata, in valoare de 34 milione USD.

Acel total depaseste suma de 31.1 milione USD pe care “Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Concert” l-a inceput cu un an in urma, (cu toate ca acest film a fost rulat in mult mai multe teatre), si se ridica la unul din cele mai bune debuturi din luna aprilie din toate timpurile. Printre filmele de actine cu audienta generala, aceasta premiera ocupa locul doi, dupa filmul “High School Musical 3: Senior Year” care a incasat 42 milione USD la premiera, in primul sau weekend, acum 6 saptamani. Si “Hannah Montana: The Movie” a obtinut totul pe spatele unei solide aprecieri facuta de CinemaScore, care nu surprinzator a fost formata din 91% femei si 77% sub varsta de 25 de ani.

Venind la locul 2 a fost “Fast and Furious”, care a castigat suma solida de 28.8 milioane USD, cu o cadere asteptata de 59%. Franciza filmului lui Vin Diesel a inregistrat 118 milioane USD la nivel national si cca 200 milioane USD global, in 10 zile. “Monsters vs. Aliens”(numarul 3), a fost urmatorul, cu o puternica incasare de al treilea loc in weekend, in valoare de 22.6 milioane USD.
Filmul lui Seth Rogen, “Observe and Report”, a dezamagit cu un loc patru, cu doar 11.1 milioane USD. In ciuda urei critice, conform CinemaScore, comedia de audienta restransa despre un politest de mall, a acumulat nota 5, la o apreciere venind din partea a 2/3 barbati. Urmatoarea oprire pentru acest film: inchiriatul acasa.

Filmul “Knowing” a inchis cercul celor 5 filme de top cu o incasare de 6.7 milioane USD. Si celalalt nou si mare produs de weekend, “Dragonball: Evolution”, a fost, dupa cu multi au prezis, un non-factor, aducandu-l pe locul 8 cu 4.8 milioane USD (si desenand jalnica nota de 6 in CinemaScore)

In concluzie, puterea combinata a celor top 3 filme de weekend au ridicat stafeta cu aproape 50% fata de aceeasi perioada, cu un an in urma, cand remake-ul dupa “Prom Night” a dominat incasarile. Astfel, acesta este al treilea weekend cu succes la rand , al doilea cu succes masiv, aducand un venit de 137 milioane USD la nivel national, este in acelasi timp, cel mai important weekend de Pasti dintotdeauna. Cu siguranta, in Hollywood, asta ar fi ceva ce ar merita sarbatorit vacanta asta. Sa aveti o vacanta cat mai placuta!

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.