Se intoarce prohibitia? 

prohibitia

Mai intai au luat in vizor fumatorii. OK, este un obicei care te otraveste si care formeaza un norisor dezagreabil – dar interzicere confuza pana si a tigarilor electronice ne da dubii ca totul este facut doar in interesul sanatatii publice; exista un element moral aici, iar o particica din societate pur si simplu nu este de acord cu consumul de chimicale neesentiale.

Ce urmeaza?

Ganditi-va: te calmeaza, iti trezeste inteligenta, te ajuta sa abordezi femeile si – uneori, si juram ca nu se intampla des – te face sa intrebi stalpii de iluminat public daca se cred mai destepti decat tine. Da, ai dreptate, este vorba de bunul tau prieten, alcoolul, si sunt foarte multi oameni care vor sa ingreuneze savurarea lui.

Un nou articol din respectata revista medicala The Lancet pretinde ca alcoolul este responsabil de 4% din toate decesele si il numeste „o presanta problema de sanatate publica ” si „o importanta sursa a lipsei de productivitate”.

Solutia lor la aceasta problema este, bineinteles, crearea unor strategii guvernamentale menite sa limiteze consumul de alcool, solutie care, asa cum puteti vedea, nu se refera deloc la faptul ca acest consum de alcool – problema de sanatate publica sau nu – este o actiune voluntara savarsita de adulti.

Iar in ceea ce priveste partea cu „taxarea suplimentara, limitarea accesului la alcool si interzicerea reclamelor publicitare”… uite, noi am fost in Pennsylvania, si chiar mai rau, am fost in Ontario. Acest gen de lucruri ajuta doar sa ii faca pe oamenii mai infantili.

Tot nu sunteti convinsi? Pai atunci, urmatorul pe lista este cotletul, asa ca e timpul sa va opuneti.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.