Socantul raport al autopsiei lui Michael Jackson a iesit la iveala 

michael_jackson

Ingrozitoare stare de sanatate a superstarului din ultimele zile de viata a fost facuta publica de cotidianul The Sun.
Detaliile tulburatoare ale autopsiei arata ca vedeta era precum un schelet – care abia manca si avea in stomac doar pastile in momentul in care a murit.

Soldurile, coapsele si umerii lui aveau nenumarate urme de ace – se crede ca acestea erau rezultatul injectiilor cu calmante pentru dureri, pe care cantaretul le-a facut de trei ori pe zi timp de mai multi ani. De asemenea, Michael avea si multe cicatrici de operatie, care se crede ca sunt urmele a cel putin 13 operatii cosmetice.

Autopsia a aratat ca vedeta de 1,78 m – celebra odata pentru conditia fizica demonstrata pe scena – scazuse la o greutate de doar 55 de kilograme.

Se pare ca Jackson servea doar o masa saracacioasa pe zi.

Medicii legisti au gasit in stomacul lui doar resturi de medicamente partial dizolvate, pe care le luase inainte de a primi injectia cu calmante care i-a oprit inima. Probele gasite au fost trimise pentru efectuarea testelor toxicologice.

Michael isi pierduse aproape tot parul. La momentul mortii purta o peruca, iar legistii au declarat ca doar un puf de par ii acoperea scalpul.

O cicatrice aflata deasupra urechii stangi era complet lipsita de par – se pare ca aceasta era rezultatul unui accident din 1984 cand parul starului a luat foc in timpul filmarii unei reclame la Pepsi.

Jackson a mai avut si cateva coaste rupte rezultate in urma incercarilor de resuscitare dupa ce s-a prabusit in urma stopului cardiac. S-au descoperit si patru urme de injectii in apropierea inimii, toate parand sa fie rezultatul incercarilor de a-l injecta cu adrenalina direct in inima, pentru a o reporni.

Trei dintre injectii au penetrat peretele inimii – cauzand leziuni – iar a patra injectie a ratat inima, strapungand una din coastele starului de 50 de ani.

La autopsie au mai fost descoperite si vanatai pe genunchi si in partea de fata a tibiilor, acestea neparand sa aiba vreo explicatie. De asemenea, existau si taieturi pe spate, care indica o recenta cazatura.

Frumoasa fata de altadata a Regelui muzicii pop avea urme de cicatrici ale operatiilor cosmetice suferite, in timp ce puntea nasului disparuse, iar partea dreapta a fetei era partial cazuta.

Cercetarea tragediei de saptamana trecuta s-a concentrat si pe medicul personal a lui Michael, Dr. Conrad Murray, o sursa apropiata anturajului lui Jackson declarand: „Familia lui Michael si fanii vor fi ingroziti cand vor afla starea jalnica in care se afla.”

„Era piele si os, parul ii cazuse si nu mancase nimic in afara de pastile inainte de a muri. Erau urme de injectii pe tot corpul sau si desfigurarea cauzata de operatiile estetice arata ca era intr-un declin terminal de ani de zile.”

„Doctorii lui si anturajul lui au stat nepasatori langa el in timp ce se autodistrugea. Cineva trebuie sa plateasca.”

Leziuni suplimentare au fost cauzate si de masca de oxigen si de intubarea propriu-zisa din timpul manevrelor de resuscitare. Dar, in mod ironic, s-au gasit dovezi ca Jackson isi revenea dupa cancerul de piele de care suferea – operatia de inlaturare a celulelor de pe piept fiind un succes.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.