Un Michael Jackson plapand 

michael_jackson_schimbat

Paramedicii credeau ca Michael Jackson era „un barbat plapand, batran si bolnavicios” atunci cand ajuns la domiciliul lui pentru a-i acorda primul ajutor.
Asistentii medicali au mai sustinut ca ‘Regele muzicii pop’ – care a murit luna trecuta in urma unui presupus stop cardiac – era mort atunci cand au sosit la vila lui inchiriata din Los Angeles.
Unul din paramedici a dezvaluit ca a durat 10 minute pana cand si-au dat seama ca persoana pe care incearca sa o salveze este cantaretul piesei ‘Rock With You’.

Medicul a declarat: „Arata ca un barbat plapand, batran si bolnavicios”.

Se zvoneste ca decizia paramedicilor care l-au avut in grija pe star de a-l pronunta mort la vila din Los Angeles a fost respinsa de medicul personal a lui Jackson, Conrad Murray, care, fiind doctor, avea un grad mai mare ca acestia.

Murray „a insistat” ca Jackson sa fie dus la spital inainte de a fi pronuntat mort.

Anterior, s-a mai declarat ca dr. Murray nu a vrut sa-i lase pe paramedici sa preia actiunea de resuscitare a starului pop.

Cardiologul Conrad Murray este acum suspect de omor in cazul lui Michael Jackson.

De asemenea, ieri (26.07.09) s-a mai afirmat ca s-au descoperit o serie de medicamente in casa cantaretului, inclusiv un anestezic puternic numit Propofol, despre care se crede ca e posibil sa fi cauzat moartea vedetei.

In acest timp, asistenta medicala a lui Jackson, Cherilyn Lee, crede ca pregatirile stresante pentru concertele de la Londra l-au facut pe Michael sa piarda aproximativ 2 kilograme pe zi.

Ea a declarat: „Pierdea foarte mult in greutate. Atunci cand facea repetitii, transpira mult – imi spunea ca trebuiau sa stearga scena dupa cateva cantece pentru ca atat de mult transpira. Se deshidrata atat de mult incat pierdea 2, 3 kilograme de apa pe zi”.

Lee a insistat ca in ciuda riscului de deshidratare pentru ca pierdea atat de multa apa, cantaretul avea o stare buna de sanatate atunci cand l-a intalnit in ianuarie.

Ea a adaugat: „Inainte de orice tratament nutritional, fac multe analize de laborator. Am facut analizele de sange complete si nimic nu a indicat o problema”.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.