Amuzament 

KPMG

Pe masura ce ce lumea online devine tot mai mobila, folosirea telefonului ca un model de plata este in acelasi timp asteptata sa ia loc.
In timpul unui recent sondaj facut de KPMG s-a observat ca multi oameni din SUA au probleme legate de securitate, deasemenea majoritatea au spus ca ar considera folosirea telefonului mobil daca acestea ar putea fi adresate.

In Europa si SE Asiei, plata facuta prin telefon este una din cele mai cunoscute moduri de a plati bunuri virtuale, din moment ce aproape toata lumea are un telefon.

In SUA , schimbarea este mai lenta deoarece taxele pentru dezvoltare sunt mai mari, in general 40% pentru orice plata prin telefon, in comparative cu 25% in Europa si intre 5-10% in Asia.

In lumea platii cu telefonul, pariatul este cel mai mare conducator in afaceri, a spus compania de plata prin telefon Zong

“Cele mai multe din tranzactiile noastre vin sub forma de plati din pariuri”, a spus fondatorul Zong, David Marcus.

“Tranzactia in medie e de 5-6 USD cand oamenii de multe ori cumpara bunuri virtuale sau valuta virtuala. Este un nou mod de amuzament si daca te uiti la anumite jocuri care costa $30-$40m sa-l produci, este o industrie plina de amuzament care tinde sa dea o valoare legata acestor lucruri.”

“Acum ca Electronc Arts isi lanseaza primul lor joc gratuit, bunurile virtuale si valuta virtuala, fara indoiala va fi parte din el si platile prin telefon, o mai mare parte, de asemenea”, a spus Domnul Marcus.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.