Apple retrage albumele Neo-Nazi din magazinul german iTunes 

apple_gone.ro

Apple a retras recent doua albume a “sentimentului” Neo-Nazi din instalarea germana a iTunes dupa ce a fost informat de catre publicatia tehnica Computerbild de continutul jignitor

Doua albume ale formatiei germane Neo-Nazi, Landser, a fost recent descoperite in magazinul German iTunes. Grupul a fost interzis de catre o curte federala in 2005 pentru cantece rasiste cinice cu titluri ca “Polacken Tango” (Tango Polonez) si “Zigeunerpack” (Tigani paraziti). In ciuda aparitiei lor misterioase pe iTunes, continutul a fost dat jos de catre Apple la doar doua ore dupa ce a fost notificat de problema. Cand a fost chestionat despre accident, un purtator de cuvant de la Apple a declarat, “Aceasta nu s-a mai intamplat niciodata pe iTunes,” a spus el. “Nu stiu cum a reusit sa intre in magazin. Noi nu toleram un astfel de continut.”

Computerbild sustine ca acesta poate fi unul din cazurile de continut radical care devine mai raspandit online. Gigantul social de retele, Myspace, impreuna cu Last.fm, un radio si o comunitate britanica de pe internet, au intalnit recent petreceri cu continut inacceptabil si in mod public a declarat tentativele lacome de a le inlatura.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.