Cadoul curajos al lui Schwarzenegger 

arnold_schwarzenegger_cadou

Guvernatorul Arnold Schwarzenegger, care i-a avertizat pe legiuitori sa fie mai curajosi si sa ia decizii bugetare mai dure, a trimis Presedintelui Senatului, Darrell Steinberg, o sculptura de metal reprezentand testiculele unui taur.
Cadoul a fost menit sa fie o gluma, dar Steinberg, un democrat din Sacramento, nu a fost amuzat si a inapoiat cadoul de marimea unei mingi de fotbal cu un bilet raspicat despre seriozitatea negocierilor care au loc.

Relatarea despre aceasta situatie a fost facuta de surse din cadrul Capitolului care erau la curent cu intamplarea. Ei au spus ca nu sunt autorizati sa faca declaratii oficiale, pentru ca cele intamplate sunt considerate a fi o problema privata intre Guvernatorul republican si liderul Senatului.

Potrivit unor surse, cadoul lui Schwarzenegger a fost raspunsul la un cadou anterior facut in gluma de Steinberg: un pachet cu ciuperci dupa ce guvernatorul a calificat propunerile bugetare ale democratilor, ce includeau cresterea unor taxe, ca fiind „halucinante”.

Purtatorul de cuvant al lui Schwarzenegger, Aaron McLear, a confirmat ca cei doi au facut schimburi de cadouri, dar a refuzat sa furnizeze detalii.

„Nu vorbim niciodata despre cadourile private ale guvernatorului”, a spus acesta. „Senatorul Steinberg i-a trimis guvernatorului un cadou, iar acesta i-a raspuns in concordanta. Cei doi au in continuare o relatie foarte buna si vor colabora pentru a rezolva problema bugetului”.

Alicia Trost, purtatorul de cuvant al lui Steinberg, a refuzat de asemenea sa faca declaratii despre sculptura testiculelor. Ea a confirmat ca guvernatorul – care i-a catalogat odata pe democrati drept „fetite” – si liderul Senatului au o buna relatie.

„Avem probleme mult mai importante de rezolvat acum, in loc sa ne pierdem timpul cu astfel de lucruri triviale”, a declarat Trost.
California risca un deficit de buget de 24,3 miliarde de dolari.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.