Faci sex in timp ce dormi? 

in_timp_ce_dormi

Nu este ceva iesit din comun. Exista ceva ce iti da fiori in toata povestea asta.


Oamenii fac diverse nebunii in timpul somnului. Vorbesc, merg, spala vasele – este uimitor in cate activitati se implica oamenii in timp dorm. Dar conform unui nou studiu, mai exista o activitate care poate fi adaugata la aceasta lista si ar putea sa te socheze despre ce e vorba… SEX.


Potrivit unor cercetatori de la un laborator de cercetare a somnului din Toronto, „sexsomnia”, afectiunea care se manifesta prin actele sexuale din timpul somnului, este de fapt destul de des intalnita.

Universitatea Health Network a realizat o cercetare asupra a 800 de pacienti de la o clinica de somn si a descoperit ca aproape 8% sufera de sexsomnie.

Studiul a mai dezvaluit ca aceasta afectiune se manifesta mai des la barbati decat la femei. 11% dintre barbati au declarat ca au facut sex in timp ce dormeau, si doar 4% dintre femei au declarat acelasi lucru.

Sharon A. Chung, cercetator al somnului, a declarat: „Nu au existat cercetari anterioare care sa studieze cu ce frecventa se manifesta sexsomnia. Desi procentul nostru de 8%, care reprezinta oameni ce au declarat ca sufera de sexsomnie, pare sa fie ridicat, ar trebui sa subliniem ca am studiat doar pacienti internati intr-o clinica de somn. Asadar, ne asteptam ca ne asteptam ca cifrele sa fie mult mai scazute la nivelul intregii populatii”.

Bineinteles, studiul a mai descoperit ca persoanele care au recunoscut ca sufera de aceasta afectiune, au avut de doua ori mai multe sanse sa recunoasca si ca au consumat droguri.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.