George Clooney: Style Icon (Imaginea stilului) 

george_clooney

George Clooney parea fidel tendintelor din anii ’80, dar ceva s-a intamplat in anii ’90: s-a maturizat si a aratat lumii cum trebuie sa se imbrace un barbat. O coafura stilata a inlocuit imaginea de barbat neglijent si hainele imbracate au inceput sa fie mono-cromatice odata cu filmul Ocean’s Eleven, lansat in anul 2001.

De atunci, el a intruchipat stilul clasic Hollywoodian pe care toata lumea il apreciaza, purtand costume negre la evenimentele formale si pantaloni gri cu tricouri albe in timpul liber. Cea mai mare contributie pe care a adus-o in moda a fost sa readuca in prim plan costumul barbatesc ca principal obiect vestimentar.

Desi multi barbati erau victimele ideii ca blugii erau potriviti pentru orice ocazie, datorita lui George Clooney, purtarea unui costum a inceput din nou sa fie in trend. Aceasta tendinta s-a impus pentru ca George Clooney purta costumul fara cravata, ceea ce a placut barbatilor pentru ca le dadea senzatia de libertate.

De asemenea, faptul ca isi purta costumul cu nonsalanta, ca si cand nu si-ar da seama cat de elegant este, a facut ca acest look sa fie si mai atractiv.

Imbraca-te in stilul Clooney
Pe langa tunsoarea clasica (George Clooney pretinde ca se tunde singur), culorile negru, alb si gri, camasile albe fara cravata, pantofii negrii lustruiti si ochelarii de soare, imaginea lui George Clooney este cu adevarat intregita de costumul de culoarea carbunelui.

Pentru a obtine o imaginea clasica precum cea a lui George Clooney, cumparati un costum negru cu o croiala moderna, precum acest costum de la Banana Republic, si purtati-l cu o camasa cu gulerul desfacut.

Cautati un costum la trei nasturi, cu un rever taiat, buzunare plic in dreptul soldului si pliat.

Pantalonii ar trebui sa fie fara pliuri sau mansete; asta confera costumului imaginea europeana moderna pe care George Clooney ii place sa o infatiseze.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.