Gerard Butler este admirat de un Playboy Playmate 

gerard_butler

Gerard Butler are o admiratoare secreta – Playboy Playmate-ul anului 2010!

Fotomodelul american Hope Dworaczyk are o mica pasiune pentru starul filmului “Law Abiding Citizen” si si-ar dori sa-l cunoasca deoarece crede ca are o latura misterioasa.

Ea a spus, in exclusivitate pentru BANG Showbiz: ” Mi-as dori sa-l cunosc pe Gerard Butler, cred ca este un tip foarte sarmant. Nu stiu daca este barbatul meu ideal, dar cu siguranta este plin de sarm”.

“Cred ca partea lui misterioasa este foarte atractiva, dar nu pot sa spun cu siguranta care este. Imi plac barbatii inalti si bruneti”.

Cand nu il viseaza pe Gerard, Hope incearca sa se faca remarcata in lumea filmului si si-ar dori sa joace in comedii.

Frumusetea de 25 de ani, care gazduieste emisiunea TV din Canada ” Inside Fashion” difuzata de canalul E! si-ai dori sa joace intr-un film regizat de directorul filmului “Knocked Up”, Judd Apatow.

Ea a mai spus: ” Mi-ar place sa joc intr-un film cu cineva foarte amuzant. Mi-ar place sa lucrez cu Judd Apatow si sa apar intr-o comedie de-a lui, acesta este un vis de-al meu”.

Playmate-ul anului 2010 s-a aflat in Londra saptamana aceasta pentru petrecerea Playboy Energy Drink care a avut loc la clubul Funky Buddha, petrecere la care a luat parte si star-ul filmului “Piranha 3D” Kelly Brook.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.