Lindsay Lohan deschide clinica de dezintoxicare 

lindsay_lohan_clinica_dezintoxicare

Lindsay Lohan vrea sa deschida o clinica de dezintoxicare pentru copii.

Actrita, care recent a aparut in filmul “Machete” este momentan sub tratament la clinica Betty Ford din California, iar mama ei, Dina, a marturisit ca Lindsay este atat de impresionata cu tratamentul pe care il primeste incat vrea sa isi deschida propria clinica pentru a ajuta copii.

Dina a spus ” O luam usor in fiecare zi. Nu am un bol de crital. Ma rog foarte mult la Dumnezeu si ea vrea sa isi deschida propriul centru medical, sa ajute copii.  Dorim sa ajutam alte familii”.

Lindsay, 24 de ani, a mai fost internata in trecut in alte clinici de dezintoxicare dar Dina crede ca in sfarsit fata ei primeste tratamentul de care are nevoie pentru a-si putea rezolva problemele.

Invitata la “Today’s Show” ea a spus: ” A mai fost internata in alte clinici, dar aceasta clinica, dupa parerea mea, a schimbat-o. Pur si simplu iti intra in psihic si iti scot problemele la iveala”.

“Lindsay vrea sa ramana. Isi da seama de toate punctele sensibile si incepe sa-si dea seama de ce foloseste bautura si droguri”.

Intre tmip, Lindsay a fost vazuta intr-un magazin din apropierea clinicii miercurea trecuta iar unele surse au spus ca Lindsay a primit “permisii” pentru buna purtare.

O sursa care lucreaza la centru a spus ” Odata ce un pacient fost la Betty Ford timp de 45 de zile iar acel pacient progreseaza, echipa care trateaza acel pacient acorda scurte permisii”.

Doctorii spera ca, pe masura ce se obisnuieste din nou sa iasa din clinica, sansele de a recidiva vor scadea in momentul in care actrita isi va finaliza tratamentul. Sursa a mai spus: ” Betty Ford incurajeaza pacientii sa lucreze cu unelte pentru ca atunci cand or sa fie externati sa nu se simta coplesiti de anxietate pentru ca se afla din noua in lumea reala”.

“Consilierii lui Lindsay i-au acordat permisii, iar daca intampina probleme in momentul in care iasa in oras ea va putea discuta despre acele probleme cu echipa care se ocupa de tratamentul ei”.

” Acum ca ea a primit aceste permisii si experimenteaza un pic de libertate, sansele de a recidiva sunt mai mici”.

Potrivit unei sentinte date de un tribunal din Los Angeles, Lindsay trebuie sa urmeze un tratament de dezintoxicare pana la data de 3 Ianuarie 2011. In urma unor analize efectuate in Septembrie, in sangele lui Lindsay s-au gasit urme de cocaina.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.