Linsay Lohan are emotii inainte de proces! 

lindsay_lohan_emotii

Lindsay Lohan are emotii inainte de procesul care este pe rol.

Actrita care a aparut recent in filmul Machete, a inregistrat un progres remarcabil in timpul petrecut la clinica Betty Ford Center unde va continua sa fie sub tratament pana in Ianuarie, dar actrita in varsta de 24 de ani si echipa ei medicala sunt ingrijorati din cauza procesului civil inceput in 2007 atunci cand Lindsay a fost arestat pentru ca a baut la volan.

Lindsay este data in judecata de Michelle Peck, mama fostei sale asistente si Tracie Rice, iar ambele femei cer daune pentru atac si neglijenta.

O sursa a spus: ” Cazul va fi probabil revizuit de catre un judecator in Aprilie iar acest lucru o umple pe Lindsay de anxietate”.

” Lindsay isi asuma responsabilitatea pentru actiunile ei, dar acest grup de oameni nu or sa fie multumiti pana cand nu or sa vada, din nou, numele lui Lindsay tarat prin noroi. Echipa de avocati a lui Lindsay le-au avut nenumarate oferte finaiciare pentru a inchide cazul insa ei le-au refuzat pe toate”

” Echipa medicala a lui Lindsay lucreaza cu ea pentru a o linisti. Lindsay si doctorii ei nu vor ca acest proces sa aiba un efect asupra tratementului ei pentru alcoolism. Daca era altcineva in locul lui Lindsay, sunt sigur ca acest proces nu ar fi inceput niciodata”.

Lindsay este de asemenea ingrijorata pentru impactul financiar pe care acest proces ar putea sa-l aiba.

Aceiasi sursa a mai spus: ” Adevarul este ca Lindsay nu mai are bani. Suma de bani ceruta de aceste persoane este incredibila. Lindsay trebuie sa inceapa filmarile la filmul “Inferno” pe la jumatatea anului viitor si va aparea la tribunal atunci cand procesul va incepe. Lindsay o sa faca tot ceea ce este nevoie”.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.