Misterul juridic al lui Lindsay Lohan 

lindsay_lohan

Lindsay Lohan trebuie sa se prezinte in fata judecatorului astazi. (16.10.09).

Desi nu se cunoaste motivul pentru care i s-a cerut sa se prezinte in fata curtii din Beverly Hills, California, se zvoneste ca Lindsay nu a respectat ordinul judecatoresc de a urma un curs educational despre alcool.

Actrita de 23 de ani trebuie sa urmeze cursul ca cerinta a eliberarii sale conditionate de 3 ani in urma acuzatiei de Conducere sub Influenta Alcoolului adusa in anul 2007.

Site-ul web TMZ sustine ca surse care se ocupa de cursul educational au contactat curtea judecatoreasca in legatura cu purtarea lui Lindsay care „a incalcat termenii programului”.

Ordinul judecatoresc a fost facut in urma unui raport de rutina inaintat miercuri (14.10.09). Documentele arata ca nu a fost emis nici un mandat, ceea ce sugereaza ca probabil nu a fost savarsita nici o incalcare a eliberarii conditionate.

Totusi, daca un judecator stabileste ca Lindsay a incalcat termenii, eliberarea conditionata ar putea fi revocata, iar ea ar putea fi incarcerata.

Tatal lui Lindsay, Michael Lohan, si-a facut cunoscute grijile legate de fiica lui, afirmand ca el crede ca Lindsay este dependenta de medicamente si ca planuieste o interventie pentru a o forta sa apeleze la ajutor profesional.

Acesta a declarat: ”O sa o fac sa renunte la medicamentele prescrise pe care le ia. Urasc cand oamenii vorbesc despre abuzul de substante ilegale, pentru ca nu doar bautura si drogurile te pot omori.”

„Medicamentele eliberate pe baza de reteta pot sa distruga si sa ucida o persoana si uneori e mai greu sa renunti la ele”.

Lindsay a stat in inchisoare doar 84 de minute in 2007, inainte de a fi eliberata conditionat, dupa ce a pledat vinovat la doua acuzatii de consum de cocaina, doua acuzatii de conducere sub influenta alcoolului si o acuzatie de conducere periculoasa a unui autovehicul.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.