Naomi Watts are griji parentale 

naomi_watts

Naomi Watts crede ca ai sai copii vor fi „distrusi”.

Actrita de la Hollywood – care are doi copii, Alexander de 2 ani si Samuel de 10 luni, impreuna cu actorul si regizorul Liev Schreiber – vrea sa profite cat mai mult de anii „inocenti” ai copiilor sai pentru ca crede ca acestia ii vor da batai de cap in viitor.

Aceasta a declarat: „Sunt atat de surprinzatori si fascinanti si in curand se vor confrunta cu probleme. Acum sunt doar niste fiinte micute si inocente, care invata si cresc, dar in curand vor fi distrusi”.

Desi are proprii ei copii, frumoasa actrita de 41 de ani este inca nelamurita in privinta modului in care se fac copiii.

Ea a declarat pentru ziarul britanic Independent: „Sunt o mama si tot acest concept este science fiction. Este pur si simplu bizar. Inca nu-mi vine sa cred cand ma uit la copiii mei ca sunt rezultatul unei clipe scurte, iar acum sunt oameni. Sunt bebelusi si oameni si invata si descopera toate aceste lucruri, iar tu iti spui <Dumnezeule, nu-mi vine sa cred>”.

Naomi a mai dezvaluit si ca nu era sigura ca vrea copii atunci cand si-a inceput cariera si ca s-a razgandit doar atunci cand s-a indragostit de Liev.

Ea a explicat: „Bineinteles ca la inceput, cand lucrurile au inceput sa mearga in America, eram pe val si nu am vrut sa ma implic intr-o relatie. Vin dintr-un mediu in care munca parea a fi o buna optiune. Dar acum m-am schimbat mult, m-am mai linistit si am o familie. Atunci cand l-am cunoscut pe Liev, lucrurile s-au schimbat.”

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.