Rihanna incepe sa-si atace criticii! 

rihanna_critica

Rihanna spune ca femeile care o critica pentru faptul ca este sexy sunt “nefericite”.

Rihanna, care a devenit faimoasa datorita tinutelor sale care ne lasa sa vedem..multe – este mandra de corpul ei si insista asupra faptului ca fetele care o ataca sunt “ipocrite”.

Ea a spus: ” Oamenii cred ca sunt foarte sexy. Treaba asta ii deranjeaza. Fetelor nu le place sa vada alte fete imbracata sexy. Este putin intimidant, si nu o spun intr-un mod increzit! Intotdeauna o sa fie cineva care n-o sa fie deacord cu ceea ce faci tu. Oamenii au tot felu de pareri ciudate despre multe lucruri. Toti au o opinie despre felul in care ma imbrac, despre locurile pe care le frecventez. Este o prostie! Sunt o  femeie de 22 de ani. Este in regula sa merg intr-un club. Oamenii sunt ipocriti. Abia asteapta sa spuna ceva ingrozitor. Majoritatea nu se simt bine in pielea lor, dar femeile sunt de obicei cele mai rele. Ele ar trebui, in primul rand, sa acorde o atentie mai mare propriei lor vieti. Multi oameni nu au curajul sa se confrunte pe ei. Pur si simplu nu au curaj, sunt lasi!”.

Desi crticii ei online o fac pe Rihanna sa fie nervoasa, ea accepta faptul ca imaginea ei sexy poate sa-i deranjeze pe anumiti oameni.

Dar, ea este determinata  sa nu isi schimbe purtarea sau stilul doar pentru a fi placuta de cei care o critica.

Ea a mai spus, inrt-un interviu acordat editiei din Anglia a revistei GQ: ” Oamenii publici pot fi enervanti. Eu apar tot timpul in multe locuri, si de fiecare data cand mi se vede fundul sau sanii ei trebuei sa comenteze ceva, deci a devenit iritant. Inteleg treaba asta. Dar eu trebuie sa fac ceea ce simt ca vreau sa fac, ceea ce ma face fericita.”

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.