Sfaturi in dragoste de la George Clooney 

george_clooney_sfaturi

Orice barbat care vrea sa aiba succes mai mult in dragoste ar trebui sa fie mai mult precum George Clooney. Si nu, nu ne referim la faptul ca ar trebui sa va imbogatiti, sa deveniti faimous in intreaga lumea sau sa fiti extraordinar de aratosi. George Clooney inseamna mai mult decat sex-appeal si cont imens in banca. Are charisma, stil, clasa, si alte foarte multe calitati.

George Clooney a primit de doua ori titlul de “Cel mai sexy barbat in viata” din partea revistei People, prima oara in anul 1997 iar apoi, in anul 2006 si nu credem ca a primit aceste doua titluri doar pentru ca arata foarte bine. Aceste titlu se pot atribui si faptului ca are o purtare exemplara, iar voi, ceilalti barbati, nu puteti decat sa-l imitati pe George daca doriti sa aveti mai multa trecere la femei.

Haideti sa revizuim cateva sfaturi in dragoste de la George Clooney!

Nu te lauda la prieteni

Clooney a devenit un expert in a-si pastra viata privata… privata. Niciodata numele lui nu a fost tarat prin noroi. Clooney nu a fost niciodata asociat cu un scaldal, iar aceste lucruri il fac sa fie si mai atragator.

George ar trebui sa fie o sursa de inspiratie pentru toti barbatii. Nu vorbiti despre aventurile voastre sexuale in public, in special cu alte femei. Intelgem faptul ca fiecare barbat are o inclinatie in a se lauda la prieteni cu ultimele sale cuceriri, dar, pe masura ce veti incepe sa aveti o reputatie de “playboy”, femeile or sa fuga de voi. Si daca credeti ca este o idee buna sa vorbiti cu o tipa pe care numai ce ati cunoscut-o despre…experientele voastre din trecut, atunci ar trebui sa mergeti la un doctor sa va faca un examen la cap.

Nu va ascundeti varsta

Unul dintre motivele pentru care il respectam atat de mult pe George Clooney este faptul ca nu ii este rusine cu varsta lui. Majoritatea carierei lui a fost un sex symbol cu par grizonat. Este clar ca se simte bine in pielea lui. A demonstrat de multe ori ca un barbat de varsta lui poate inca sa atraga destule femei frumoase.

Asta ar trebui sa fie o lectie pentru voi toti: nu va ascundeti varsta! Odata ce ati depasit pragu de 20 si ceva de ani..incepe o alta poveste. Este foarte penibil sa vedem un barbat la varsta a doua care se poarta ca un adolescent. Trebuie sa stiti ca femeile nu sunt atrase doar de tinerete si vigoare, ele sunt atrase si de experience si de barbati care sunt siguri pe ei.

Anturajul conteaza

Viata lui Clooney s-a schimbat mult dupa ce a devenit bun prieten cu Brad Pitt si cu Matt Damon. Imaginati-va pentru o secunda cum ar fi viata dumneavoastra daca cei mai buni prieteni ai vostrii ar fi Brad Pitt si Matt Damon. Acuma, stati putin si ganditi-va care sunt baietii cu care va pierdeti vremea. Sesizati vreo diferenta?

Anturajul este alt sfat pretios de la George Clooney. Ganditi-va cu cine mergeti in oras la agatat. Sigur nu vreti sa iesiti in oras cu baieti care va fac de rusine.

Trebuie sa aveti integritate

De-a lungul timpului, Clooney si-a capatat o reputatie de activist: vorbeste in public despre anumite cauze sociale si politice.

Acum probabil ca va intrebati: ce are de-a face activismul cu dragostea? Pai, femeile se bazeaza mult pe integritate atunci cand se uita la un barbat. Ele vor sa stie ca pot avea incredere in voi si vor sa fie mandre atunci cand va vor prezenta parintilor sau prietenilor. Ah, si inca ceva! Cam toate femeile se gandesc ce fel de sot o sa fiti.

Sarm, Sarm, Sarm

Adevaratul secret a lui Clooney este sarmnul. Omul asta este plin de charisma! Multi sunt de parere ca sarmul nu poate fi invatat. Ori il ai, ori nu!

Dar, sarmul inseamna sa fi politicos si increzator, amuzant. Sarmul inseamna sa fi un gentleman. Puteti deveni sarmant daca va purtati foarte bine cu femeile. Deschideti usa pentru o femeie atunci cand mergeti cu ea in oras, spune-ti ” te rog” si “multumesc”. In scurt timp, sarmul o sa devina ceva omniprezent in viata voastra.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.