Sony PlayStation Phone 

sony_ericsson_playstation_phone

Daca ar trebui sa credem zvonurile, conducerea Sony Ericsson a spus clar ca PlayStation Phone ar putea sa apara, sau nu. Daca acest gadget va aparea, atunci putem presupune ca il veti dori – daca sunteti genul de om care va place super portabilitatea si jocurile. Acest gadget se pare ca vrea sa exploateze la maxim brandul PlayStation.

PlayStation Phone de la Sony Ericsson va avea un procesor Qualcomm tractat la 1 GHZ, 512 MB RAM, un display intre 3.7” – 4.1” si ca sistem de operare probabil Android 3.0. Dar, sa nu ne grabim! Acest gadget nici nu a fost anuntat inca, asa ca specificatiile de mai sus sunt doar niste zvonuri nefondate deocamdata.

Dar, daca totusi zvonurile se vor adeveri, atunci ne putem astepta la o combinatie intre o consola PLaystation si un telefon mobil.

Daca totusi acest telefon va reusi sa isi faca loc printre gadgeturile care apar in fiecare zi, cele mai multe dintre ele inutile, credem cu tarie ca o sa fie ceva special, insa o sa fie apreciat doar de acele persoane care intr-adevar stiu ceea ce inseamna super portabilitatea, jocurile. Daca acest gadget va apuca sa vada lumina zilei, vom asista la nasterea unei noi concurente intre principalii producatori de gadgeturi portabile.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.