Will Smith: Totul este sa ii ajuti pe altii 

will_smith_gone_ro

Will Smith aduce mesajul noului sau film „Seven Pounds” in vest cu un turneu promotional care s-a transformat de asemenea in strangere de fonduri.

In film, care se deschide la nivel national vineri, Smith interpreteaza rolul unui barbat sinucigas hotarat sa schimbe vietile mai multor straini.

„Daca exista un mesaj, acela este ca trebuie sa ajuti pe cineva. Chiar daca este masina cuiva care il lasa in drum, foloseste telefonul tau mobil. Lucru micut ca acela. Trebuie sa ne ajutam reciproc ca sa avem calitatea vietii pentru care ne luptam cu totii,” a spus el intr-un interviu cu Star Tribune.

Aparitia lui Smith vineri pentru premiera locala la un teatru din suburbia Edina a fost de asemenea o strangere de fonduri pentru Second Harvest Heartland, cea mai mare organizatie anti-infometare din stat. Biletele au fost date primelor 250 de persoane care au donat hrana neperisabila. El si actorul din Vikings, Bernard Berrian au donat de asemenea 300 de cine organizatiei.

„Este frumos sa ai telul de cea mai mare stea de cinema din lume. Dar de ce? Mi-i s-a dezvaluit ca intrebarea este: A cui viata o imbunatatesti, deoarece tu te trezesti astazi?”

Smith a spus ca a realizat ca a alunecat catre contactul cu oamenii normali in 4 noiembrie.

„Am stat acolo cu copii mei si fiul meu de 16 ani nu putea sa inteleaga cum de eu nu stiam ca alegerile s-au terminat deja. El a fost ca si ‚Ti-ai iesit din mana,’” a spus el.

Turneul sau promotional include de asemenea opriri in Miami, Dallas, St. Louis, Cleveland, Denver si Charlotte, N.C.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.