Adobe eLearning Suite pentru Vista SP1 si XP SP3 

adobe_elearning

Adobe a anuntat ca Adobe eLearning Suite este acum disponibil pentru Windows Vista RTM si Service Pack 1, si pentru Windows XP SP3 mai devreme, cum ar fi in 20 ianuarie 2009.

Solutia, croita pentru cele doua tipuri de clienti Windows, pune pe masa o mare varietate de produse, inclusiv Adobe Captivate, Adobe Flash CS4, Adobe Dreamweaver CS4, Adobe Photoshop CS4 Extended, Adobe Acrobat Pro, Adobe Presenter 7, Adobe Soundbooth CS4, Adobe Bridge CS4, Adove Device Central CS4, la fel ca si extinderile eLearning pentru Adobe Flash CS4 si Adobe Dreamweaver CS4. Dupa spusele companiei, Adobe eLearning Suite este pentru utilizatorii implicati in procesul de invatare, care trebuie sa adune experiente proiectate pentru a servi prin canale multiple inclusiv Cloud, desktop-ul si dispozitivele mobile.

“Noul Adobe eLearning Suite este unic si are bine integrat un set de unelte proiectat pentru a ajuta autorii profesionali, imbunatatind, revizui si publica un continut bogat eLearning tot in acelasi mediu,” Naresh Gupta, vice presedinte adjunct al Unitatii de Tiparire si Publicare a Afacerii la Adobe, a declarat. ‘Prin ridicarea diferitelor aplicatii si fluxuri de munca in linie dreapta, invatand profesionistii poate fi cu adevarat inovativa si duce elevii pe cai noi tot timpul, oriunde, si prin orice mediu’.

Adobe eLearning Suite vine cu un pret de 1799 $ americani, si este deja disponibil pentru cumparaturi prin Vanzatorii Autorizati Adobe. Compania ofera de asemenea Adobe Captivate 4 ca si un produs singur, pentru pretul de 799 $ americani. Acest set este facut pentru a permite celor implicati in procesele educationale sa ia sarcinile de invatare la un alt nivel prin introducerea video, audio, si vizuala in prezentarea lor. In acest context, solutia livreaza capacitatile eLearning, simulari, autorizeaza cursurile, si publicarea media.

‘Odata ce continutul este pregatit pentru a fi livrat, utilizatorii pot selecta unul dintre formaturile standardizate, inclusiv SWF, HTML, PDF, AVI, si SCORM, care face posibila livrarea usoara la Web, desktop si sistemele de management al invatarii. Daca proiectantii cursului nu au acces la sistemul de management al invatarii, Adobe eLearning Suite permite utilizatorilor sa publice direct la Adobe Acrobat Connect Pro (vandut separat). In plus, Adobe Device Central CS4 permite proiectantilor cursului sa proiecteze, vizionarea in premiera, si sa testeze continutul pentru a viziona pe mai mult de 600 de ecrane a dispozitivelor mobile,’ a adaugat Adobe.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.