Google Earthquake face furori 

google_earthquake

Ieri, Google a anuntat o noua caracteristica care sigur iti va pune mintea la treaba. Cand cauti cuvantul cheie „cutremure” (plural), utilizatorii vor oferi informatii relevante despre cutremure recente. Cautarea poate fi detaliata, cu ajutorul mai multor cuvinte, precum „cutremure California”, astfel fiind afisate doar cutremurele din/langa acea regiune geografica, existand de asemenea si caracteristici suplimentare pentru distanta, timp si magnitudine.

Rezultatul cautarilor cuvantului „cutremur”, care are cele mai multe si recente aparitii: dupa ce Google s-a imbunatatit cu aceste caracteristici, care apar in partea de sus a paginii, langa, sunt vizualizate rezultatele web-search in ordinea facuta de Google.

Google a creat suplimentar cuvintelor cheie, optiunea „drill-down” (detaliati in jos), care poate fi de ajutor utilizatorilor sa gaseasca informatii relevante in activitatea lor zilnica de cautari:
„ Daca doriti sa stiti ora locala in cazul in care a avut loc un cutremur, dati search la cuvantul „timp”, urmat de locatie (de exemplu, „timp Japonia”).

Sa presupunem ca epicentrul a fost la 50 km de coasta, iar tu vrei sa afli cat de departe este acesta in mile. Scri „50 kilometrii in mile” in caseta de cautare. Puteti afla despre aceste caracteristici speciale si multe altele, pe pagina „Search Features” (Facilitati de Cautare).

Pagina „Google Search Feature” arata casete de intrare, pentru multe din aceste experiente de cautare „net-enhancing”. Google a pus la dispozitie o serie larga de instrumente de care, de-a lungul navigarii normale, ar putea spori experienta utilizatorului.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.