Microsoft Answers, site-ul beta lansat 

microsoft_answers

Microsoft a lansat un nou site doar pentru utilizatorii Windows Vista: answers.microsoft.com. Microsoft Answers, acum in beta (deseori site-ul este inchis si in reparatii), este un forum de sprijin in format Q&A. Sunt trei cai de folosire a serviciului:

• Folosesti bara de cautare din partea de sus a paginii pentru a cauta raspunsurile existente la intrebarile tale.

• Cauti pagini de categorii specifice sub Find Answers

• Ask the community (intrebi comunitatea) cum au rezolvat o problema sau cum au facut ceva

Ideea din spatele site-ului este grozava: sa ai un forum oficial pentru sprijinul tehnologiei Windows care functioneaza cu actualii angajati care vor sa ajute utilizatorii. Mai mult decat atat, te poti abona pentru intrebarile tale is poti primi raspuns prin browser-ul tau de cautare, email, sau RSS atunci cand este postat un raspuns. Din pacate, inscrierea este obligatorie: nu ai cum sa vezi intrebari sau raspunsuri fara a fi inscris. Aceasta este o decizie foarte proasta din partea Microsoft, oricine ar trebui sa poata sa vada solutia unei probleme ca si vizitator si inscrierea se sterge si bariere care nu sunt necesare pentru a intra.

Gasesc foarte interesant ca Microsoft limiteaza site-ul la doar intrebari si raspunsuri legate de Vista. XP iasa din calcul, dar ce se va intampla cand Windows 7 este lansat? Va fi impartit site-ul in doua, sau Microsoft va converti site-ul doar pentru a acoperi intrebari despre Windows 7?

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.