Microsoft sponsorizeaza inlocuirea PC-urilor cu notebook-urile 

laptop-uri

Acum ceva timp, ni s-a spus ca desktop Pc-urile nu se mai vand chiar asa bine, si ca acum, cele mai multe achizitii, sunt notebook-urile si netbook-urile – si ritmul de vanzare al notebook-urilor este in crestere in fiecare trimestru. Asadar, nu ar trebui sa fie prea surprinzator faptul ca Microsoft ofera aceeasi atentie si notebook-urilor – si si-a extins linia de productie hardware cu o serie de notebook-uri care au o unitate de racire.

Microsoft justifica decizia sa prin faptul ca vanzarile de notebook sunt acum mult mai mari in comparative cu PC-urile. Primul produs specific propus, este o cu unitate de racire “conceputa pentru a face utilizarea notebook-urilor mai usoara, avand un ventilator incorporat cu o forma neteda.” Compania sustine ca grosimea de 1.16” a dispozitivului se va potrivi la orice notebook.

Unitatea nu necesita baterii, deoarece este alimentata prin USB de notebook. Unitatea va fi disponibila in alb si negru si poate fi achizitionata pentru 30$.

De asemenea, Microsoft a actualizat Arc Mouse-ul cu noi culori – alb, vanata violet, verde, masliniu inchis si bleumarin. Mouse-urile se gasesc la pretul de 50$.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.