Motoare de cautare manipulate? 

motoare_de_cautare

Mai este un subiect care trebuie atins inainte ca acest capitol sa se finalizeze. SEO este despre manipularea motoarelor de cautare – la o extindere. Pe langa aceea, manipularea a devenit ceva mult mai sinistru si iti asumi riscul de a avea site-ul tau inlaturat complet din motorul de cautare. Este adevarat. Se intampla.

Deci ce anume poti si nu poti sa faci? Este o lista. Aceasta este o parte din ea.

Poti:

- creezi un site care contine tag-uri meta, continut, grafica, si cuvinte cheie care ajuta la imbunatatirea categorisirii site-ului tau. – folosirea libera a cuvintelor cheie in site-ul tau, atata timp cat acestea vor fi folosite in context corect in subiectul site-ului si continut. – includerea unor legaturi reciproce de la site-ul tau la altele atata timp cat acele legaturi sunt legale si relevante. – incurajarea traficului in site-uri web prin mai multe evenimente publice, inclusiv publicitate a cuvintelor cheie, legaturi reciproce, si campanii de marketing. – lasi site-ul tau la motoare de cautare manuale, decat sa astepti sa fie ales site-ul tau in cursul natural de catalogare a site-urilor web.

Nu poti:

- inseli motoarele de cautare prin repararea cuvintelor cheie ascunse in site-ul tau. Aceasta este o tactica care mai mult ca sigur te va interzice in marea majoritate a site-urilor de cautare. – generarea artificiala de legaturi la site-ul tau de la alte site-uri cu care nu ai legaturi pentru scopul de a creste catalogarea bazata pe analiza legaturii. Cele mai multe motoare de cautare au un mecanism care va detecta acest tip de practica mincinoasa. – generarea artificiala a traficului in site-ul tau pentru a parea ca sunt mai multi vizitatori decat sunt. Din nou, este paza care sa previna aceasta, si daca inseli paza, vei putea ajunge interzis pe lista mai multor motoare de cautare. – fortarea site-ului tau de a aparea in catalogarea motoarelor de cautare prin inaintarea site-ului in mod repetat pentru includerea in catalogare. O regula generala buna a degetului mare este ca ar trebui sa inaintezi site-ul o data si apoi sa astepti cel putin sase saptamani inainte de a-l inainta din nou. Inaintarea lui repetata va duce din nou la ceva urat cum ar fi la interzicerea si stergerea din motoarele de cautare. – Asteapta ca motoarele de cautare sa te catalogheze automat la subiectul tau, categorie, sau cuvinte cheie imediat ce este ales site-ul. S-ar putea sa dureze ceva vreme sa construiesti “starea” de care ai nevoie pentru a atinge catalogarea ridicata a unui motor de cautare. Retine, SEO este un process.

Acestea sunt doar reguli de baza pentru a pune aceste motoare sa lucreze pentru tine. Sunt mult mai multe, pe care le vei descoperi in capitolele urmatoare. Cum incepi, oricum, tine minte acestea, deoarece le vei vedea in repetate randuri prin cursul acestei carti si oricare alta cercetare pe care s-ar putea sa o faci in optimizare a motoarelor de cautare.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.