Piata incasarilor mici poate deveni o afacere multi miliardara? 

takahashi_venturebeat

VentureBeat al Domnului Takahashi prezice ca piata incasarilor mici poate deveni o afacere multi miliardara, daca reuseste sa se lanseze.
Acela poate fi un motiv pentru care Apple va lansa mai tarziu anul acesta propria-i app interna in AppStore, care le vor da voie dezvoltatorilor sa introduca noi strate in jocurile cu care pot sa-i faca pe clienti sa plateasca si pe care ii pot santaja pe partea de micro-tranzactii.

“Este important pentru dezvoltatori sa-si mareasca raul de venituri si sa se uite cum sa dea valoare legala software-ului, in special daca esti un om de afaceri”, a spus Neil Young, fondatorul NGmoco, care face jocuri exclusive pentru puternicul magazine app de 25.000 de la Apple.

Judecata mea este aceea ca, prin scoaterea frictiunii din cumpararea lucrurilor in insusi interiorul experientei jocului, va duce la folosinta mai multa si la aducerea de venituri mai mari pentru dezvoltatori.
Facebook si MySpace lucreaza amandoua la propriile sisteme de plata dar TechCrunch a observat ca acela e “sprintenul inceput” pe care il fac in progresul lor in acest domeniu.
Sa spus ca Spare Change Payments prelucreaza $2.5 m (₤1.6m) pe luna in micro-plati, adaugand pana la “rata anuala de $30m (₤20m)”

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.