Splashtop prezinta Remote Desktop pentru iPhone 

splashtop_iphone_remote

Splashtop, cunoscut inainte sub numele de DeviceVM, a imbunatatit programul Splashtop Remote Software si acum ofera suport si pentru iPhone si iPad.

Splashtop a anuntat programul Splashtop remote Software pentru iPad in Iulie. Programul permite utilizatorilor apple sa controleze un calculator care ruleaza pe Windows de la distanta – ideal pentru un utilizator de PC.

Programul are nevoie de iOS 3.2 sau mai nou. Momentan acest progam costa $0.99 centi si se poate gasi in magazinul Apple prin iTunes. Versiunea pentru iPad costa $1,99.

Cand este instalat atat pe client cat si pe server, utilizatorul se logheaza si se conecteaza la cele doua device-uri atat printr-o retea wireless sau folosind conexiunea 3G disponibila pe iPad. iPod-ul, iPhone si iPod touch pot rula desktop-ul sistemului de operare Windows in full screen, iar apoi utilizatorul poate folosi calculatorul la care tocmai s-a conectat.

” Am inventat o tehnologie care va lasa sa purati calculatorul de acasa in buzunar! ” a spus Mark Lee, co foundator al Splashtot. ” Imaginati-va stand intr-un fotoliu, folosind iPhone-ul si lucrand pe calculatorul dvs. de acasa. Veti putea folosi Microsoft Office, spre exemplu, fara nici o problema sau restrictie. Am construit un fel de punte intre iPhone si un calculator care ruleaza pe Windows. Cu Splashtop Remote nu numai ca veti avea cel mai cool iPhone, dar veti si mult mai productivi”.

Cei de la Splashtop au mai spus ca o versiune pentru Android este de asemeanea in curs de dezvoltare.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.