Top 10 lucruri pe care le stim despre BlackBerry 

blackberry

1. Limita ridicola pe marimea fisierelor cand se descarca de pe un browser. Uite, daca vreau sa descarc un fisier nenorocit video, lasa-ma.

2. Atasamentele sunt destul de rele si are a face cu comprimarea secretoasa cu RIM. Am auzit ca atunci cand datele sunt trimise in reteaua lor, chiar nu poate lua un fisier de 10 kb si sa-l comprime la 7 kb. (Visul carierei). Doar lasati-ne sa luam fisierele intregi fara sa astepte constant pentru interpretare cand o marim, etc.

3. Vorbind specific pentru Bold, cheia de scurtare ‘R’ nu te mai duce la Alarma. Aceasta ma deranjeaza.

4. De fapt, despre scurtaturi … pentru un produs care exceleaza in ati face viata mai usoara si iti ofera o tona de obisnuinte ale utilizatorului, nu este nici un motiv sa nu putem sa ne programam cheile noastre de scurtare. Daca vreau ca litera ‘B’ sa ma duca la Memo Pad, atunci lasa-ma sa o fac. M-am saturat sa fiu la mila cheilor de scurtare a RIM. Nu au niciun sens si abia sunt integrate in aplicatiile grupului al treilea.

5. Cand ai un meniu pup-up, nu sunt limite pana unde poti ajunge. Sa folosim una dintre ecranele Permisiunile Aplicatiei. De ce am voie sa ajung deasupra de ‘Da’ si dedesubt de ‘Nu’ ? Sunt doar doua obtiuni si totusi parca trebuie sa mergi in China pentru a ajunge la ele.

6. Oribilul API pe care dezvoltatorii nu-l pot accesa. Daca RIM deschide acestea, am avea aplicatii mult mai bune decat avem acum. Nu sunt sigur ca cineva poate spune ca aplicatiile grupului 3 sunt una dintre fortele BlackBerry.

6 si jumatate. Unul dintre motivele pentru care OS este asa de rau la timp este datorita naturii dospozitivului – siguranta. Stim ca aceasta este deoarece peste 50.000 din ei sunt folositi in Guvernul American spre exemplu, dar uite, RIM fie are nevoie sa foloseasca tendinta unui consumator sau sa gaseasca o cale de a o face utila. Siguranta este buna, dar ramai la ce sti. Fie esti salvatorul omului de afaceri sau masina IM. Este incredibil de dificil sa fi ambele. Nu incerca si cucereste industria muzicala sau ia Store Applications de la Apple. Nu va functiona si vei devia resursele pretioase departe de alte proiecte pretioase.

7. Calitatea constructiei a fost in scadere. Nu trebuie spus ca nu sunt unele BlackBerry care vor rezista pentru totdeauna, dar din experienta personala, fiecare dispozitiv de cand Bold a suferit probleme si discutii despre productia nenumarata. (Oricine primeste ciudatul ecran pe Bold-urile lor? Pun pariu ca il ai.) As fi interesat in vederea duratei de viata a unui BlackBerry comparat acum cu cel de acum doi ani. Cred ca ar fi socant.

8. Cand trimiti un mail cu un fisier atasat, arata-mi statutul ! Vreau sa-l vad cum merge de la 1% la 100% ! Ma linisteste.

9. La Desktop Manager nu ar trebui sa-i ia o eternitate pentru actualizarea sistemului de operare. Cred ca este drept sa spun ca RIM are cea mai lunga actualizare a OS de pe piata.

10. Opreste si mai multa ‘prostie’. Lasa-ma sa-mi primesc intreg mesajul de pe mail cand il vreau. De asemenea lasa email-urile HTML sa incarce imagini externe automat. Da, da, stim. Este pentru siguranta. Dar sti ceva, daca vreau sa ma aventurez pe o ramura si pe descarcarea externa ‘gafaita’.jpgs ma lasa automat !

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.