Twitter a trecut pe la Digg? 

twitter_logo

Dupa vizita de saptamana trecuta a Hitwise, Twitter trece in vizita la Digg pentru prima data. Masurile de vizita Hitwise in termeni de “partea pietei”, care nu este de un ajutor foarte metric (ambele au 0.021 procente pe piata, dar Twitter este cotat Nr. 84 si Digg este Nr. 85).

Aceste date sunt de saptamana trecuta, cand vizitele in Twitter a talazuit urmand Twitter-ul mai bun aterizare de urgenta a unui avion in Hudson. (Noteaza ca aceste numere nu includ folosirea dispozitivelor mobile, aplicatiile desktop, sau prin alte site-uri web prin API de la Twitter).

Astazi, traficul la Twitter a fost si mai mare cu toata lumea simtindu-se obligat sa lase pe toata lumea sa stie ca, da, de fapt SUA are un nou presedinte si ca ei au vazut discursul lui de inaugurare. (Si tu?) Co-fondatorul lui Twitter Big Stone blogs ca Twitter a vazut de cinci ori mai multe Tweets (ciripituri) pe secunda astazi comparat cu saptamana trecuta. (Vezi diagrama de mai jos). Deci poate acele doua linii intre Digg si Twitter va continua sa se abata, sau cel putin sa continue sa se abata.

Pentru ce se merita, Tendintele Google pentru Site-urile Web arata de asemenea cum Twitter recupereaza cu Digg (dar inca nu intrece). Alte masuri a serviciilor, cum este Quantcast, Compete si comScore, inca arata un gol imens. Spre exemplu, in US pentru decembrie, comScore arata Digg.com la 6.8 milioane de vizitatori unici versus 1.9 milioane pentru Twitter.com. (Actualizare: Vezi a doua diagrama). Este un gol destul de mare de acoperit in mai putin de o luna. Eu nu cumpar numerele Hitwise. Tu?

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.