Cum sa descarci si sa te joci jocurile Flash fara a fi conectat la internet 

jocuri_flash_gone.ro

Iti place sa te joci jocurile Flash conectat? Te-ai intrebat vreodata daca este o posibilitate de a descarca aceste jocuri in calculatorul tau si sa te joci pe desktop fara a fi deranjat de reclame?
Aici noi iti vom arata cum sa faci asta. Prima data cum sa descarci jocurile flash in calculatorul tau si apoi cum sa te joci fara a fi conectat la internet. Deci daca esti dependent de vreun joc flash acest ghid ar trebui sa te ajute sa il ai fara a fi conectat si sa te joci pe desktop.

1. Descarcarea jocurilor flash

Descarcarea jocurilor flash in calculatorul tau este un proces destul de usor si sunt mai multe metode de a o face. O cale de a lua fisierul jocului este de a cauta in codul sursei paginii si sa gasesti legatura directa la fisierul jocului de pe site. Alta optiune este de a astepta ca jocul sa se incarce in browser si mai tarziu il i-ei din dosarul cu fisierele temporare din browserul tau. Sau poti sa mergi direct la site-ul numit File2HD si il lasi sa-ti ia jocul pentru tine. Deja am caractarizat-o mai devreme ca un MP3 si o unealta de descarcare video pentru Myspace.

File2HD te poate ajuta sa descarci jocuri flash de pe majoritatea site-urilor de jocuri online. Acestea fiind spuse, nu functioneaza cu Kongregate, unul dintre cele mai bune site-uri cu jocuri flash. Desi eu nu am avut probleme sa descarc jocuri flash de pe site-ul notoriu ca AddictiveGames.

Deci cum functioneaza:

1. Du-te pe pagina cu jocul flash pe care vrei sa-l descarci.
2. Copiaza pagina URL si lipeste-o in File2HD.
3. Pregateste ‘Filter’ la optiunea ‘Objects’ si da click pe butonul ‘Get files’.
4. Apoi, File2HD trebuie sa salveze link-ul direct la fisierul jocului.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.