Detalii scapate despre Assassin’s Creed 2? 

assassin-s_creed_2_gone.ro

Sursa: forumurile GameFAQs , relatand informatii de la un mesaj sters a celor de la Ubisoft.

Luni, Ubisoft porneste motoarele pentru Assassin’s Creed 2, lansand un site teaser pentru sequel-ul mult apreciatului joc action-adventure din 2007. Vizitatorii site-ului sunt intampinati cu un clip Flash scurt trecand prin jurnalul faimosului inventator italian Leonardo da Vinci. Scurtul teaser se sfarseste cu promisiunea ca un review intreg al jocului este asteptat sa apara in urmatoarea editie a revistei Game Informer, detinuta de retailerul GameSpot.

Astazi pe site-ul  Game Informer se confirma ca Assassin’s Creed 2 va fi intradevar principalul subiect pentru urmatoarea editie a revistei. Site-ul a notat de asemenea ca actiunea jocului va avea loc in Venetia perioada Renasterii si va urmarii calatoriile noului protagonist Ezio, un tanar nobil italian.pentru mai multe detalii ale exlusivului,gamerii vor trebui sa astepte editia revistei din mai…sau sa astepte pana ce internetul va pune mana pe ea cu o saptamana inainte.Ieri,un poster pe forumul oficial de la Ubisoft a oferit detalii despre informatiile care vor fi incluse in editia de mai a revistei Game Informer. (Inainte ca postarea sa fie stearsa de administratorul forumului de la Ubisoft, un user de la GameFAQs a salvat o copie a mesajului original).

Postarea ofera multe asa zise detalii despre Assassin’s Creed 2. Din mesajul original reiese ca jocul va oferi un numar de cetateni venetieni faimosi,incluzand atelierul lui da Vinci, Basilica Sfantul Mark, Marele Canal, Micul Canal si podul Rialto. Jucatorii se pare ca vor avea parte de calatorii prin regiunile rurale a Toscanei,circa 1476. Un numar de figuri istorice se pare ca vor fi prezente, incluzand pe Niccolo Machiavelli, Caterina Sofrza si Lorenzo de Medici, despre ultimul spunandu-se ca va fi subiectul unei incercari de asasinare.

Ezio, pe numele intreg Ezio Auditore de Firenze, va abea aparent un numar de arme din care sa aleaga, incluzand un topor, un ciocan, un baston, o sulita, doua tipuri de sabii, o halebarda si doua sabii mici. Se spune ca fiecare arma are o miscare speciala cu care este asociata, iar Ezio va putea sa ii dezarmeze pe inamici si sa foloseasca armele cazute inpotriva lor.

Continuand cu tema venetiana, innotatul se pare ca va fi o optiune a jocului. Iar speculand dupa teaserul de la Ubisoft, detaliile scapate sustin ca Ezio sa zboare folosind o masina a lui da Vicnci. Raportul mai sustine ca cun ciclu zi-noapte a fost introdus in joc.

Continuand la detalii specifice ale gameplay-ului, Game Informer se pare ca va spune ca Assassin’s Creed va suporta 16 tipuri de misiuni, o crestere dramatica de la originalele patru. Doua tipuri de misiuni se pare ca nu vor si incluse, dar vor fi introduse trasul cu urechea si furtul de buzunare. Un numar de noi inamici se pare ca au fost adaugati, incluzand arcasi, la fel si inamici de elita, utilizatori de pumnale, trupe brutale cu armura grea si sabii si topoare cu doua taisuri si un inamic inteligent cu halebarda va proba ascunzatorile cu armele lor daca cred ca sunteti prin apropiere.

Postarea continua sa sustina ca Assassin’s Creed 2 va include cateva ramasite ale mecanicii din jocul original, incluzand cataratul in turnuri si calaritul cailor si se pare ca acuma asasinarile pot fi efectuate in timp ce Ezio este ascuns intr-o capita de fan. Obiectele ascunse se vor intoarce de asemenea, desi rapoartele indica,ca jucatorii vor avea parte de beneficii in joc cautandu-le de data aceasta.

Povestea oficiala: ’’Pot sa confirm ca informatiile din editia viitoare a Game Informer este corecta,”spune pentru GameSpot un reprezentativ Ubisoft. Vrajeli sau nu? Se pare ca nu sunt vrajeli. Desi, este imposibil sa spunem cu certitudine daca cel care a postat pe forum este exact in detalii pana ce Game Informer va ajunge la standurile de ziare saptamana viitoare.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.