EA poate reduce seriile Need for Speed 

EA_games_gone.ro

Directorul de comunicatii spune editorul ca “lucreaza printr-un proces” cu produsele lor.

Nu mai mult de o luna de la lansarea Need for Speed: Undercover, Electric Playground raporteaza ca Artele Electronice s-ar putea sa suspende franciza in intregime. Web-ul jocului arata cereri care in viitoarele titluri ale seriei au fost eliminate. Directorul de comunicare de la EA, Colin Macrae a furnizat la Electric Playground urmatorul comentariu: “Lucram printr-un proces asupra oamenilor, produselor, si facilitatilor la EA si nu avem nici un anunt astazi.”

Undercover, cea mai recenta intrare in aceasta franciza pe termen lung, a fost primita destul de bine dar nu a spart top 20 NPD in vanzari pentru luna noiembrie. Recent in an, EA CEO John Riccitiello a vorbit de planuri de a imparti echipa de dezvoltare a Need for Speed in doua grupuri, permitand pentru un ciclu de 24 de luni pentru crearea fiecarul joc decat ciclul de 12 luni care spune el “a torturat un grup foarte talentat de oameni.”

Daca acest raport e adevarat, sunt dezamagit ca nu vom avea niciodata sansa sa vedem ce s-ar fi putut intampla daca dadeam acestei serii o lansare mult mai mare in dezvoltarea incercarii unor idei noi. Si daca editorul are deja planuri noi pentru creatorii Need for Speed, vom putea vedea curand mai multe renuntari in viitor din partea EA, asa cum a fost prevazut anterior.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.