Gears of War 2 isi face a doua actualizare a titlului, Rezolva o Groaza de Probleme 

gears_of_war

Gears of War 2 a fost un joc facut chiar bine de catre ambii sai dezvoltatori, Epic Games, si editorul sau, Microsoft. A fost o urmare la unul dintre cele mai bine vandute titluri Xbox 360 si la acea vreme a fost lansat deja si se bucura de o baza de date foarte mare si loiala care cu siguranta il va cumpara.

Oricum, Gear of War 2 s-a vandut extrem de bine, putand sa mute peste 4milioane de unitati in doar cateva luni, faniilor nu le-a chiar placut ce au primit. Jocul, in ciuda faptului ca a reusit sa ofere un singur jucator solid, nu a stralucit in cel mai important aspect, modul mai multi jucatori. Modul direct a fost invadat de o multime de gandaci si defectiuni, si sistemul de potrivire a trimis jucatorii la unele servere codase.

Acum se pare ca lucrurile i-au o intorsatura buna, cum Epic Games si Microsoft tocmai au lansat al doilea titlu actualizat pentru acest joc pe sistemul direct Xbox Live. Gears of War 2 se va actualiza automat cand il vei deschide si o multime a problemelor lui, defectiuni si exploatari se vor rezolva datorita acestui nou titlu actualizat. Aici sunt cele mai importante reparatii si poti gasi schimbari de jurnal pe forumul oficial al jocului.

Exploatarea reparatiilor: mersul inapoi, invizibilitate, dispozitivul arma, multime prin pereti, munitie nelimitata.
Reparatii generale: actualizarile pistoalelor si a mitralierelor, actualizarile scutului uman din fereastra lanturilor, comunicarea in echipa, jucatorul nebun premiat fotograf.
Balans: actualizarile grenadelor din proximitate, cresterea renuntarii la pedepse, protectia de inceput, oprirea energiei la aruncatorul de flacari.
Imbunatatiri: Anexa foloseste reguli de executie, indeplinirea progresului in jurnalul de razboi, adaugarea 7 DLC – bazat pe indeplinirea valoriide 175 scorul jocului.

In concluzie, se pare ca in sfarsit Gears of War 2 se va adresa tuturor plangerilor utilizatorilor care si va garanta o experienta in mai multi jucatori foarte solida pentru a o face similara cu primul joc, care a devenit atat de popular intre jucatorii din intreaga lume.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.