Hitul FIFA 09 numarul 1 in Marea Britanie 

fifa_2009

FIFA 09 a EA a devenit formatul numarului unu de Craciun in UK urmand vanzarile de ultim moment sa creasca rapid la editiile limitate. Titlurile sportive de success, care se mentin in jumatatea buna a topului a celor mai bune vanzari de la lansarea din octombrie, a luat fortat aprobarea de la Call of Duty: World At War.

Razboiul lui Treyarch a pastrat numarul unu in topuri pentru aproape o depasire a recordului sase saptamani succesive, si totusi promotia la vanzari cu amanuntul a vazut vanzari la FIFA 09 cu o crestere rapida de 89% peste noapte, trimitand World At War pe locul doi.

A fost un an incredibil de bun pentru fotbalul EA, in care aprobarile de Craciun arata cele sase formate de Craciun a editorului problema, numarul unu in opt ani.

World At War a cazut pe pozitia doi in ciuda unei cresteri a vanzarilor, in timp ce Mario Kart Wii de la Nintendo are cu mai putin de 3,000 de vanzari in spatele titlului Activision, negand pe cel care frange inimi care ar fi fost daca nu pentru saptamana dominanta din FIFA 09. Ultima data cand Nintendo a luat numarul unu de Craciun de acest fel a fost acum o decada cu The Legeng of Zelda: Ocarina of Time, un joc care a aterizat in UK aproape de inchiderea termenului limita a Craciunului.

Nintendo va fi incantat cu siguranta de prezenta sa in topul Craciunului, oricum, cinci dintre caracteristicile titlurilor lui sunt in top zece. Explozia de 40% a vanzarilor pentru Mario Kart il duce pe locul trei, inaintea Need for Speed a EA care ocupa locul patru. Dinozaurul The Brain Training pastreaza locul cinci in ciuda scaderii de 1% a vanzarilor, in timp ce Wii Play urca un loc pana pe sase si Wii Fit ocupa locul zece. Totusi Professor Layton and The Curious Village au facut cel mai mare pas “in crestere” pentru Nintendo, in timp ce DS riddler se intoarce din caderea lui din top 40 inapoi pe opt, in mare parte datorita faptului ca cererea a fost foarte mare pentru reanoire.

Pretul de promotie a Activision a trimis Quantum of Solace de pe locul treisprezece direct pe sapte, in timp ce Tomb Rider: Underworlds urca pe noua.

Lista intraga in conformitate cu Chart-Track:
1 . FIFA 09
2. Call Of Duty: World At War
3. Mario Kart Wii
4. Need for Speed: Underground
5. Brain Training
6. Wii Play
7. Quantum of Solace
8. Professor Layton and the Curious Village
9. Tomb Raider: Underworld
10. Wii Fit

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.