Micul este mare in lumea jocurilor 

lumea_jocurilor

Măruntul poate însemna bani mulţi în lumea jocurilor unde micro-plăţile sunt văzute ca jucând un rol tot mai important în a face bani pentru industrie.

În mijlocul unei turnuri în jos a veniturilor din publicitate, un studiu recent la conferinţa GameBeat din San Francisco a găsit că 66% din cei chestionaţi „au fost interesaţi de acest trend în creştere” care este cel mai des văzut în aşa numitele jocuri gratuite.
Asta este acolo unde nu te coastă nimic să te joci dar creatorii vând obiecte sau diferite nivele în interiorul experienţei jocului.

„Micro-plăţile au dovedit că funcţionează foarte bine în orientul îndepărtat, în Korea şi China” a spus Dean Takahashi de la VentureBeat, care a organizat GameBeat. „Iniţial, au luat avânt acolo pentru că este o aşa de mare problemă cu piratarea iar cu o micro-tranzacţie, poţi oricând verifica tranzacţia de pe credit card sau sistemul de plată astfel te asiguri că oamenii vor plăti. „Marele test va fi dacă jucătorii nord americani, cea mai mare piaţă, vor fi interesaţi de asta sau nu,” a spus Mr Takahashi la BBC.

Analistul Michael Cai, care este vice presedintele jocurilor pe televizor Interpret, a spus ca jucatorilor tineri le place noul model dar asta nu e o garantie a succesului.Analyst “Pe parcurs ce aceasta generatie creste, marea intrebare este ce au de gand sa adopte si sa imbratiseze? Deasemenea, multi publicanti au inceput sa imbratiseze aceste modele (de plata) si toata lumea se uita la tranzactiile mici foarte atent”, a spus Domnul Cai. Un joc citat deseori ca facand cele mai multe plati minuscule este Mob Wars, unde jucatorii avanseaza in rang luptand cu alti jucatori si comitand crime.

Banii adevarati sunt folositi pe acest site pentru cumpararea de arme si alte bunuri virtuale. Blogul TechCrunch a declarat ca: “unele estimari au sugerat ca, in ziua de azi, un venit poate atinge $1m (₤667.000) pe luna si sunt aproximativ 2.5m useri activi ai aplicatiei de pe Facebook”.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.