MeeGo ar putea sa aiba un viitor pana la urma! 

meego

De fapt, Nokia pierde teren pe piata mobila. Symbian se stinge usor, utilizatorii se gandesc ca acest sistem de operare ii uraste ( atunci cand nu mai functioneaza in momentele in care chiar ai nevoie de el ), Nokia N8 nu a impresionat deloc iar MeeGo inca nu are atentia de care are nevoie. Dar, cel putin, MeeGo are potential si probabil de aceea AMD o sa-i ajute pe cei de la Nokia in dezvoltarea sistemului.
Cel mai important aspect al acestui parteneriat este faptul ca AMD este cel mai vechi si cel mai important “dusman” al lui Intel, in timp de MeeGo este un sistem de operare pentru telefoane mobile bazat pe Linux care a fost anuntat intr-o conferinta de presa comuna tinuta de Nokia si… Intel!
Nu stim si nu putem prezice cat de bun o sa devina MeeGo acum ca si AMD s-a implicat ni acest proiect, dar putem spune cu siguranta ca potentialul acestui sistem de operare tocmai a crescut foarte mult. Nokia trebuie sa inceapa sa-i pese de clienti si sa se puna cu burta pe treaba, pana acum doar au anuntat acest sistem de operare si l-ai amanat de cateva ori.
Ramane de vazut daca MeeGo va satisface pretentiile utilizatorilor si daca va pune probleme celorlalte sisteme de operare pentru telefoanele mobile si aici ne referim in pricipal la acele doua sisteme foarte populare, iOS de la Apple and Android de la Google.

 

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.