Nintendo Wii vinde Xbox 360 mai mult de doi la unu 

xbox_360

Performanta puternica a Xbox 360 in Black Friday nu a fost suficient pentru a ajuta Microsoft (NSDQ: MSFT) a inchis golul vanzarilor cu rivalul Nintendo in piata de jocuri, in conformitate cu grupul de cercetare NPD.

De fapt, sistemul Wii Nintendo a vandut Xbox-ul cu aproximativ 3 la 1 in noiembrie. Incarcarile Wii in luna a totalizat 2.04 milioane, in timp ce incarcarile Xbox au ajuns la 836,000. PlayStation 3 de la Sony (NYSE: SNE) a fost catalogat distantat al treilea, cu incarcari de doar 378,000 de unitati, a spus NPD.

In piata portabila, Nintendo DS a fost catalogat primul cu 1.57 de milioane de incarcari – exceland usor pe Sony PSP cu 421,000 de incarcari.

Performanta potrivita a Xbox 360 poate deveni un soc pentru Microsoft.

Saptamana trecuta, Redmond a spus ca vanzarile la Xbox 360 in jocuri si distractie a crescut cu 25% pe Black Friday comparat cu cumparaturile bomba de Ziua Recunostintei de anul trecut, si vanzarile mari a PlayStation 3 de 3 la 1.

Microsoft a spus ca vanzarile de consolare au fost indemnate de lansarea recenta a jocurilor precum Gear Of War 2, Fable II, si Lips.

Este cel mai recent trimestru, cand Microsoft a raportat ca incarcarile Xbox 360 a crescut cu 22% an dupa an pana la 2.2 milioane de unitati. Saltul vine din momentul in care Microsoft ia atitudine sa reimprospateze platforma si pozitia Xbox la mai mult decat doar un dispozitiv de jocuri.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.