Noul Wii Disk duce la o interpretare a enigmelor (Modchips) inutila 

wii_disk_nintendo

In ultima lor tentativa de a bloca „ceea ce e facut in casa” pe Wii, Nintendo a inceput sa foloseasca o noua recapitulare a conducerii optice a Wii – unul care previne orice enigma existenta de a functiona.

In timp ce acesta poate fi doar un comutator standard hardware si nu un efort pus de acord pentru a bloca pirateria, unii ochi ageri au vazut schimbarea – in ultima recapitulare drive, gasita intr-un model australian cu numarul de serie LAH1098xxxxx, controlorul driver-ului necesar pentru modelele precedente au fost complet inlocuite de unul nou.

Pana acum nu au mai fost alte rapoarte cu privire la aceste Wii aparute in afara Australiei, astfel incat s-ar putea sa mai treaca o vreme inainte ca noi sa le vedem cum se extind in mai multe locuri si pana atunci, cred ca probabil vor fi deja extinse. Copii care nu mai au rabdare sa-si deschida noile lor Wii si sa desluseasca „enigma”in dimineata Craciunului, desi probabil ar trebui sa verifice de doua ori care drive il au primul. [mywii.com.au via GoNintendo.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.