Top 10: Cum sa arzi mai multe calorii 

arderea_caloriilor

10. Bea ceai verde

Ceaiul verde ofera multe beneficii pentru sanatate si te va face sa arzi mai multe calorii in fiecare azi. Acest ceai este bogat in antioxidanti si te va tine departe de boli. Beti ceaiul verde cu lamaie decat cu zahar, astfel veti reduce si mai mult numarul caloriilor.

9. Ardei Iuti

Consumarea de ardei iuti la mese este inca o metoda rapida de a arde cateva calorii instant. Ardeii iuti contin o substanta care face corpul sa consume mai multa energie sub forma de caldura, astfel crescand numarul de calorii arse. Daca nu va plac ardeii iuti atunci puteti incerca sa consumati piperul Cayenne, care are acelasi efect.

8. Mai multe proteine

Unde dintre cele mia rapide si usoare modalitati de a-ti pune metabolismul la treaba este sa consumati mai multe proteine. De fiecare data cand consumati mancare bogata in proteine corpul va aloca mai multe calorii procesului de ardere de proteinelor iar de aici rezulta un mod eficace de a arde mai multe calorii.

7. Hidrocarbonati

Dietele sarace in hidrocarbonati urmate un timp indelungat va pot incetini metabolismul. Consumul de hidrocarbonati este in stransa legatura cu functiile glandei tiroide. Daca nu consumati destul eficacitatea functiei risca sa scada, astefel consumand mai putine calorii.

6. Faceti miscare

O alta modalitate usoara de a arde calorii este sa faceti miscare. Sedentarismul nu este chiar o metoda recomandata de a arde calorii. Incercati sa faceti miscare de multe ori in timpul unei zi, cel putin timp de 30 de minute. O plimbare de o ora, de exemplu, poate sa arda in jur de 100-200 calorii.

5. Faceti flotari

Exercitii de forta, ori de cate ori aveti timp, va pot ajuta sa ardeti calorii si va mai pot intari si muschii. 20 de flotari in fiecare zi va pot ajuta sa ardeti un anume numar de calorii intr-un timp foarte scurt.

4. Faceti sport

Sportul este cea mai recomandata metoda de a arde calorii rapid, asa ca jucati baschet, fotbal sau tenis ori de cate ori aveti ceva putin timp liber.

3. Dormiti

Cei care nu dormiti destul noaptea pot suferi de un metabolism greoi. In plus, dormind suficient va ridica si toleranta la glucoza si veti fi in stare sa ardeti caloriile mult mai repede.

2. Cititi in loc sa va uitati la televizor

Orele intregi in fata televizorului este o metoda contra indicata de a arde calorii. Drept urmare v-ati putea indrepta atentia spre citit. Veti arde mai multe calorii deoarece creierul dumneavoastra ramane angrenat.

1. Faceti pauze intre diete cu cap

Urmand diete sarace in calorii pentru o perioada mai mare de timp va scadea numarul de calorii arse in fiecare zi. Pentru a contracara acest lucru faceti pauze intre diete de cel putin 4 saptamani.

 

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.