Top 10: Gadget-uri pe care trebuie sa le ai in 2009 

panasonic

Cand vine vorba de gadget-uri, esti la fel de bun ca urmatoarea inovatie. Cum 2008 a trecut de mult, si nu exista nicun motiv pentru a privi inpoi la vechea tehnologie din acea perioada, ne axam pe noile inovatii pentru 2009. Sortarea inovatiilor de ultima ora, de cele rele poate fi un pic descurajatoare, dar acest top 10 al gadgeturilor hype-worthy pare sa marcheze noile tendinte si capabilitati pentru noul an, in materie de electronice. Ar fi intelept sa incepi sa realizezi o lista cu ceea ce iti doresti si sa iti economisesti bani.

Pozitia 10 – Camera Digitala Sony DSC-G3

Data lansarii: deja pe piata
Aceasta camera digitala portabila va permite sa dati share fotografiilor, datorita unui built-in printr-o conexiune la internet Wi-Fi.

De ce va fi un succes in 2009: Jumatate din distractia de a face fotografii, este aceea de a le putea posta si de a face share cu prietenii, pe site-uri precum Facebook. Sony DSC-G3 va permite sa faceti acest lucru imediat, pentru ca ea permite uploadul prin wireless a fotografiilor prin intermediul ecranului camerei.

Pozitia 9 – EchoStar SlingLoaded HD DVR 922

Data lansarii: vara 2009

HD DVR922 combina un DVR cu Slingbox, intr-o singura retea set-top box, permitand accesul la TV la tine acasa la orice banda larga conectata la PC sau la un smartphone, fara sa interfereze cu altcineva care se uita la TV, la nivel local.

De ce va fi un succes in 2009: Caseta EchoStar permite mai multe tunere HD, care in esenta, permit unei peroane sa acceseze la distanta un DVR, fara a controla ce este in curs de vizualizare in acelasi timp. Acum, sotia ta poate urmari orice program de opera doreste, in timp ce tu te poti conecta pe laptop si sa te uiti toata ziua la fotbal.

Pozitia 8 – 17” MacBook Pro

Data lansarii: pe piata acum

O imensa versiune de 17” a ultimei generatii de MacBook Pro din aluminiu si sticla, care ofera un pachet de imbunatatiri in completarea display-ului foarte mare.

De ce va fi un succes 2009: De la trackpad-ul multitouch din sticla, la durata de viata a beteriei, de 8 ore, pana la reaparitia unui port FireWire 800, noul MacBook Pros este o uimitoare bucatica de computer in toata puterea cuvantului. Apple reuseste sa ambaleze toate specificatiile masive intr-un laptop care costa in continuare doar 6.6. lire avand mai putin de un centimetru grosime.

Pozitia 7 – Toaster Transparent

Data lansarii: la sfaristul anului 2009

Acest toaster revolutionar, va permite sa priviti painea, sticla de incalzire de ultima tehnologie, in timp ce aceasta se rumeneste.

De ce acesta va fi un succes in 2009: Pentru ca toaster-ul apartine anului 2008, acest minunat gadget, pare ca a transformat toaste-ul dintr-unul nasol intr-o piesa din viitor. Infatisarea sa minimalista este simpla si atractiva, si suprafata de sticla asgiura rumenirea la fiecare utilizare.

Pozitia 6 – Amazon Kindle 2

Data lansarii: deja pe piata

Urmatorul capitol in ceea ce priveste cititul prin wireless, Amazon Kindle 2 ne surprinde cu o noua versiune a gadget-ului care imbunatateste cateva deficiente ale primei versiuni.

De ce acesta va fi un succes in 2009: In cazul in care o jumatate de milion de vanzari ale produselor originale nu reprezinta nicio indicatie, Amazon Kindle 2 va fi unul din cele mai cautate gadget-uri. Noua conectivitate wireless 3G, si o baterie care tine mai mult, cu siguranta fac din acest obiect cel mai bun cititor digital creat pana acum.

Pozitia 5 – Tom Tom Go 740 LIVE

Data lansarii: Aprilie 2009

Tom Tom Go 740 LIVE este primul dispozitiv GPS , care permite o conexiune celulara construita direct in unitat, redand in timp real informatii despre trafic, vreme si locatie.

De ce acesta va fi mai mare in 2009: Fara a fi nevoie ca acesta sa se bazeeze pe conexiuni secundare prin wireless, TomTom GO740 Live, poate sa se actualizeze constant in ceea ce priveste pretul gazului, schimbarile rutiere sau vremea, redate intr-un format wikipedia. Nou adaugata este lista Buddy care iti permite sa iti gasesti prietenii conectati la TomTom, prin intermediul mesajelor.

Pozitia 4 – Sony VAIO P Series Lifestyle PC

Data lansarii: Deja pe piata

Prima aparitie VAIO in populara piata de notebook-uri, ofera lumii un computer de opt inchi, care cantareste 1.4 kg.

De ce acesta va fi un suces in 2009: 2008 a fost cu siguranta anul notebook-urilor, astfel Sony s-a gandit ca PC-ul VAIO este pregatit sa ridice intregul segment de piata in 2009. Incepand de la pretul de 900$, aceste PC-uri sunt de dimensiunea unei bucati de cutii postale, in care sunt adunati mai multi cai putere intr-un sistem mai mare.

Poztia 3 – Palm Pre

Data lansarii: Prima jumatate a anului 2009

Un smartphone multimedia conectat la internet, cu un ecran multitouch si o tastatura cu slide-out QWERTY.

De ce acesta va fi un succes 2009: Marcand o intoarcere a maretului Palm, Pre oricat emulte imbunatatiri ar avea ar putea concura cu iPhone Apple. Lista de caracteristici este surprinzator de asemanatoare cu indragitul telefon Apple. Asadar, Pre chiar va debuta cu un nou sistem de operare creeat si dezvoltat de ei insisi.

Pozitia 2 – Samsng HT-BD7200

Data lansarii: Prima jumatate a anului 2009

Un Home Theater de ultima ora, care contine doua difuzoare, plus un subwoofer si un player Blu-ray, care poate fi montat pe perete.

De ce acesta va fi mai mare in 2009: Samsung continua sa puna accent pe estetica prin intermediul culorilor, cu acest sistem Home Theater incredibil de neted care este negru lucios cu rosu. Aceasta minunatie, usor de programat, iti permite sa accesezi inregistrarile video si muzica online, cu ajutorul wireless prin difuzoarele Dolby TrueHD.

Pozitia 1 – Panasonic G10 Series HDTV

Data lansarii: Martie 2009

Una din cele doua linii de plasma Tv de la Panasonic din acest an, care va fi imbunatatit cu display THX si caracteristici Viera Cast.

De ce acesta va fi un succes in 2009: Disponibil in 4 marimi diferite ale ecranului, aceasta plasma datoreaza acuratetea culorii unui bine meritat certificat THX, fiind astfel marcat un prim standout vizual. TV-ul este de asemenea conectat prin wireless la Amazon Video on Demand, permitand downloading-ului instant clasic cat si celui nou, Hollywood blockbuster, dreptul la G10.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.