Top 10: Gazde de Talk Show 


Este greu de crezut ca un scriitor de comedii fara timp in fata camerei de filmat va devenii o gazda de success a unu talk show. Conan O’Brien este dovada ca soarta scoate carti interesante cand allege gazdele potrivite pentru un talk show.Din aceasta cauza,retelele sunt dispuse sa puna in fata camerei orice pseudo-vedeta sa vada ce se intampla.Bodyguarzi,jucatori de basket,autori,cantareti pop,actori terminati,jucatori de tennis si chiar si jucarii extraterestre,toti isi primesc sansa la faima de talk show.De fapt,daca nu ai avut propriul talk show fara de success,ce faci gresit?

Toata lumea are.Uite cele mai proaste incercari gazde de talk show si show-urile scurte care au aparut cu ele:

Nr.10 – Adam Carolla
Show: Too Late with Adam Carolla
Difuzat: 52 de episoade
Ideea: Daca Jimmy Kimmel o poate face,de ce nu poate si Asul?

Rezultat:Talentul lui Carolla sta in inteligena si vorbarie.Nici una din acestea nu au fost aratate in acest show de 30 de minute.Nu ajuta nici faptul ca,Carolla are o fata perfecta pentru radio.Au avut cele mai mari ratinguri cand Steve-O s-a imbetat si s-a bagat in Carolla care statea pe scaun.Clipul este ca un rezumat al show-ului:cam haios,dar mai mult ciudat cu Carolla prins ca o caprioara in fata farurilor.

Nr.9 – Keenan Ivory Wayans
Show: The Keenen Ivory Wayans Show
Difuzat: 11 episoade
Ideea: Oamenii l-au iubit pe Arsenio Hall;au iubit In Living Color;vor iubi si asta!

Rezultat: A devenit repede aparent ca Keenen nu era Arsenio,iar succesul In Living Color’s ar putea fi datorat lui Jim Carrey si a celorlalti Wayans.Keenen Incuraja publicul sa urle tot timpul,chiar si prin monologul sau(nu spunea multe oricum).Apoi vorbea in timpul interviurilor,nelasand invitatul sa spuna multe.Singurul review de pe TV.com sunea ca: “The Keenen Ivory Wayans Show are punctele lui inalte desi mi-as fi dorit ca acestea sa fie mai multe.”Poti avea mai multe puncte inalte la dentist.

Nr.8 – Alan Thicke
Show: Thicke of the Night
Difuzat: 1 sezon
Ideea: Canadienii il iubesc ca gazda de talk show!

Rezultat: Americanii au realizat rapid ca gusturile canadienilor in gazed de talk show sunt triste,foarte triste.Cea mai inteligenta parte a show-ului a fost numele. Alan Thicke nu este amuzant.Poate ca s-a descurcat destul de bine ca gazda a show0urilor din timpul zilei,dar trebuia sa rivalizeze cu The Tonight Show cu Johnny Carson.Thicke a dat gresi,iar premiul de consolare a fost un rol in Growing Pains.

Nr.7 – Greg Behrendt
Show: The Greg Behrendt Show
Difuzat: 42 de episoade
Ideea: Behrendt ti-a spus atunci ca nu ii place de tine,iar acum iti va spune asta din nou la tv.
Rezultat: Greg Behrendt este de fapt un comedian de stand up grozav care a scris cartea prietena cu Oprah, He’s Just Not That Into You,intr-o distractie.A explodat,iar acum este obligat sa faca actul de self-help.Evident.Greg a vrut sa fie mai mult un show de comedie,dar a sfarsit fiind o incurcatura confuza intre Jerry Springer, Dr. Phil si sketch-uri de pe YouTube.

Nr.6 – ALF
Show: ALF’s Hit Talk Show
Difuzat: 7 episoade
Ideea: Ed McMahon chiar are nevoie de bani,iar nostalgia de anii 80 a lui Alf este atragatoare.

Rezultat: Dintre toate lucrurile pe care Ed McMahon le-a facut pentru bani,acesta nu este cel mai rau ,(aia este reclama lui Cash 4 Gold).Totusi,glumele proaste din show arata cat de jos a ajuns cariera lui McMahon,care un este pera nostim cand este si adevarat.ALF a invitat celebritati de mana a doua sa vorbeasca si isi manca mancarea la pupitru.Show-ul a fost amuzant si retro,dar dupa un sitcom si seriile animate,cate glume despre pisici care mananca putem suporta?

Nr.5 – Steve Wilkos
Show: The Steve Wilkos Show
Difuzat: Renewed for Season 3 (din pacate)
Ideea: Omul de ordine de la Jerry Springer are si el parte de propriul show.

Rezultat: Dr. Phil este un bufon care striga lucruri evidente la oameni prosti,da macar el are un doctorat.Wilkos a fost un marinar si un politest inainte sa devina omul de ordine a lui Springer.Cunostiinta de cum sa spargi capete nu inseamna ca le si poti micii.In timp ce Springer rade de invitatii lui,Steve zbiara la ei in episoade cu titluri ca “Matusa mea m-a facut o prostituata”,”Da domnule,mi-am lovit nevasta insarcinata” si “Mama eroina traieste intr-o rulota”.

Nr.4 – Chevy Chase
Show: The Chevy Chase Show
Difuzat: 25 episoade
Ideea: Chevy Sa descurcat bine la weekend-ul SNL (acum 16 ani).

Rezultat: Lucrul pe care producatorii il uita cand il aduc pe Chevy este ca el nu este placut.Succesul lui se datoreaza abilitatii de a imbina ciudatenia cu vorbaria.Nici una din aceste abilitati nu merg bine la un talk show.L primul show,Chevy era atat de evident emotionat incat audienta isi pierdeau rabdarea in scaune

Nr.3 – John McEnroe
Show: McEnroe
Difuzat: 6 luni
Ideea: Guralivul star de tennis va zbiera la invitatii sai.Asta va fi amuzant!

Rezultat: Deloc amuzant,dar cand a fost cunoscut CNBC pentru programele haioase?In afara terenului McEnroe duce lipsa de cuvinte.Cand intervieva invitatii,un copil de doi ani putea sa trimita o minge de tennis printer gaurile conversatiei.Show-ul a primit de doua ori un rating Nielsen de 0.0.Dupa asta,un nou producator executiv a fost adus sa “salveze show-ul”.Marile lui idei au fost sa il faca pe McEnroe sa poarte costume mai decente si lsa limiteze interventiile ajutorului John Fugelsang (singurul lucru haios din show)

Nr.2 – Lily Allen
Show: Lily Allen and Friends
Difuzat: 8 episoade
Ideea: Prostuta cantareata pop Lily Allen va vorbi despre lucruri de pe internet pentru ca,copii iubesc lucrurile de pe internet .

Rezultat: BBC a umplut audienta cu prietenii de pe internet a lui Lily Allen.Inaintea sfarsitului primei parti,jumate din ei au plecat fiind plictisiti.Invitatii ei includeau trupe noi,cateva celebritati adevarate si celebritati de pe internet pe care oamenii ii votau.Chris Crocker a fost un “correspondent”,iar asta ar trebui sa va spuna ceva.In timpul unui show,Lily si-a expus sanii timp de trei minute.Poze cu ea topless de pe internet dovedesc ca asta un este un lucru bun.

Nr.1 – Magic Johnson
Show: The Magic Hour
Difuzat: 40 episoade
Ideea: Fostul mare basketbalist a avut parte de rating-uri immense can a vorbit despre cum ap fost infectat cu HIV la show-ul lui Arsenio Hall,deci hai sa ii dam si lui propriul show.

Rezultat: Criticii au desfintat show-ul din cauza lipsei de inteligenta a lui Magic sau lipsa unei legaturi cu invitatii sau cu ajutoarele.Primul ajutor,Craig Shoemaker,a fost pus in decor,de parca ar fi fost vina lui.Tommy Davidson nu a facut nici el mai bine.Singurul punct inalt al show-ului a fost atunci cand Howard Stern a aparut si l-a intrebat pe Magic cum se face sex fiind infectat cu HIV si de ce l-a concediat pe “baiatul alb”(Craig Shoemaker).

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.