Top 10: Jocuri care trebuie jucate in 2009 

killzone_2

Anul 2008 a fost un punct de reper pentru industria jocurilor video, si va puteti astepta la inca un asalt inainte de 2009. Varietatea si calitatea pot si incomparabile in 2009, din moment ce intalnim de toate, incepand cu actiunile extravagante precum Uncharted 2: Among Thieves si Resident Evil 5, pana la minunatii shooter-i precum Call of Dutty: Modern Warfare 2 si Bioshock 2: Sea of Dreams care sunt pe drum. Vom vedea intoarcerea triumfatoare a clasicului Punch-Out!! Pentru Wii. Acest an chiar le are pe toate, dar acesta este top 10 al jocurilor hype-worthy din 2009, care credem ca vor domina.

Pozitia 10 – MLB 09: The Show (PLAYSTATION 3, PlayStation 2)
Data lansarii: 3 martie 2009

Misca-te, iesi-ti din minti, exista un nou serif in oras. MLB 08: The Show, cel de anul trecut, s-a ales cu multa critica din partea intregii lumi, si multi fani ai natiunilor noastre de recreatie, au fost de acord ca acesta este cel mai bun simulator de baseball. Imbunatatirile din acest an, vor fi mai mari si mai bune, din orice punct de vedere ai privi, si te poti astepta chiar si la mai mult in modul realist si autentic.

Este poiectat specific pentru fanii hardcore care doresc sa devina manageri in urmatoarea viata, asadar MLB08: The Show va avea un format gameplay accesibil.

Pozitia 9 – Dead Rising 2 (PLAYSTATION 3, Xbox 360, PC)
Data lansarii: 2009

Recent confirmat, Dead Rising 2 pastreaza in continuare aspectul zombiilor originale, acesta devenind un favorit al detinatorilor Xbox 360. Acum, dupa cum multi oameni se asteapta, Capcom va face noul titlu disponibil pentru detinatorii PLAYSTATION 3. Cea mai originala caracteristica, despre care toata lumea a vorbit, se intoarce: puteti lansa un atac asupra acestor flesh-eaters (canibali), cu aproape orice gasesti, incepand de la obiecte obisnuite precum umbrele pana la obiecte cu adevarat urate precum lawnmowers.

Dead Rsing 2 se desfasoara intr-o locatie din Las Vegas, asa ca floseste-ti imaginatia!

Pozitia 8 – Punch-Out!! (Wii)
Data lansarii: 2009

Jocurile veterane vor recunoaste instant numele, deoarece acesta aminteste de zilele lui Mike Tyson la Punch-Out!! Pe originalul Nintendo. Ei bine, acesta este bazat pe jocul clasic cu acelasi nume, astfel in vom avea pe Wii, care in loc sa se axeze pe velocitatea degetului, va trebui sa-i omoare pe adversari prin miscarile mainilor.

Acum 20 de ani nu ne puteam imagina ca vom vedea pe ecranul din fata noastra cum batem o persoana, dar hey, industria jocurilor video a strabatut drum lung.

Pozitia 7 – Call of Duty: Modern Warfare 2 (PLAYSTATION 3, Xbox 360, PC, Wii)
Data lansarii: 2009

Call of Duty: Modern Warfare a „explodat” pe scena in 2007, cand o furtuna a luat pe sus primele persoane-shooter (FPS). A fost considerat de nenumarate ori „jocul anului”, si, desi anul trecut Call of Duty, a fost o excelenta intrare in seri, Infinity Ward s-a intors sa ne uimeasca cu unul din cele mai populare titluri din istorie.

Modern Warfare a reusit deja sa sparga tot felul de recorduri, asadar daca trecutul nu reprezinta nicio indicatie, anul acesta, jocurile vor asalta magazinele in momentul in care va aparea un noul titlu.

Pozitia 6 – BioShock 2: Sea of Dreams (PLAYSTATION 3, Xbox 360, PC)
Data lansarii: 2009-03-23

BioSock a fost unul din cele mai bune titluri ale anului 2007 de pe Xbox 360 si PC, dupa care a facut si mai multa valva cand a fost lansat in 2008, pentru PlayStation 3 (cu continut extra). Dupa o asa primire calduroasa, au existat cateva indoieli cum ca 2K ne-ar putea oferi o continuare, a carui debut l-am vazut deja, fapt care ii confirma existenta.

Unii ii vor numi FPS; altii vor spune ca ca este un FPS cu elemente role-playing, dar deseori o numim o experienta uimitoare, si, Sea of Dreams este cu siguranta unul din cele ma asteptate titluri ale anului 2009. Cei care cauta o poveste mai profunda, orientata spre FPS, ar trebui sa acorde mai multa atentie acestei versiuni.

Pozitia 5 – Resident Evil 5 (PLAYSTATION 3, Xbox 360, PC)

Data lansarii: 13 martie 2009

In spatele deja lansatului Street Fighter IV si Killzone 2, Resident Evil 5 este considerat de multi a fi cel mai anticipat titlu din 2009. Cea de-a patra intrare, care a fost lansata in ultima generatie a consolelor, a generat o noua legiune de de fani supravietuitori. Aceasta ultima aparitie poate fi cea mai intense si atmosferica experienta de pana acum din istoria Resident Evil; preview-urile videoclipurilor au astras privirile publicului prin intermediul celor mai impresionante imagni vizuale vazute vreodata.

Zombiile din aceasta noua generatie au evoluat, cu toate ca acestea nu se misca foarte rapid, sunt in numar foarte mare sit e vor pune pe fuga. Pregateste-te!

Pozitia 4 – God of War III (PLAYSTATION 3)
Data lansarii: 2009

Daca intrebi fanii jocurilor de actiune, sa numeasca jocul video preferat, in majoritatea cazurilor, primul pe lista va fi God of War, toata lumea anticipand cu nerabdare aceasta noua iterare. Am vazut deja preview-uri care au lasat pe majoritatea jucatorilor fara rasuflare, si cu toate ca probabil nu va fi lansat pana in 2010, acesta va fi unul din cele mai discutate titluri ale anului.

Kratos o sa nimiceasca adversarii, asa ca pregatitiva pentru un masiv slshfest, pe care fiecare barbat viguros ar trebui sa-l adore!

Pozitia 3 – Street Fighter IV (PLAYSTATION 3, Xbox 360)
Data lansarii: 17 februarie 200

Prima lansare a anului, cu adevarat mare, a facut cunostiinta cu critici de necrezut din partea fanilor. Street Fightereste o legenda in lumea luptatorilor, dar este nevoie neaparat de o resuscitare si o intretinere, Capcom reusind acest lucru. Multi numesc deja Street Fighter IV ca fiind cel mai bun joc video si totodata cel mai bun luptator din generatie, asa ca poti sa treci cu vederea toate acestea?

Este plin de culoare, rapid si destul de provocator pentru a satisface toate asteptarile fanilor de pretutindeni , totodata avand destula accesibilitate pentru adeptii ocazionali. Renunta la fustrarea economica cu acest Street Fighter IV.

Pozitia 2 – Uncharted 2: Among Thieves (PLAYSTATION 3)

Data lansarii: 2009

Originalul Uncharted aparut din obscuritate la sfarsitul anului 2007, a devenit unul din exclusivitatile disponibile ale topului PS3. De atunci, toata lumea se ingrijoreaza pentru ce va fi in viitor, asa ca mass-media ( inclusiv un mic filmulet rulat la Premile Jocurilor Video pe Skype TV) a contribuit la raspandirea unor barfe in intreaga lume. Nu numai ca are potentialul de a deveni cel mai frumos titlu in existenta utilizand capabilitatile imense PS3, dar de asemenea va fi imbunatatit.

Stealth va juca un rol de data aceasta, si Naughty Dog va sublinia aparitia unui “atasament emotional” cu caracterele, facandu-si griji in special pentru protagonistul Nathan Drake.

Pozitia 1 – Killzone 2 (PLAYSTATION 3)
Data lansarii: 27 februarie 2009

Killzone 2 nu este doar cel mai bine cotat joc al anului, dar este si cel mai bine cotat titlu de catre generatia FPS. A fost o lunga perioada de timp (Sony si Guerilla pastrandu-i la distanta pe toti de videoclipurile cicalitoare, timp de mai multi ani), dar cu siguranta orice critic in viata ar spune ca, acesta este unul din cele mai bune experiente FPS din istorie.

Cei care acorda atentie industriei, vor stii ca Killzone 2 a dominat termenele limita pe tot parcursul ultimelor luni, si fanii impuscaturilor de pretutindeni vor fi amenintati de o singura aventura, incarcata cu imagini vizuale, controale superioare, traind cea mai brutala intensitate imaginata vreodata.

Lasa un comentariu

You must be logged in to post a comment.